Türkiye’nin en yaratıcı bartender’ı, 'World Class Presents: One Fine Night' gecesinde belli olacak!

'World Class Presents: One Fine Night' etkinliği ile İstanbul Boğazı büyüleyici bir geceye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’nin en yaratıcı bartender’ı, 'World Class Presents: One Fine Night' gecesinde belli olacak!

İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde 25 Temmuz akşamı Hotel Les Ottomans’da gerçekleştirilecek olan 'World Class Presents: One Fine Night', misafirlerine dünyanın en iyi bartender’ları tarafından hazırlanan seçkin kadehler ve lezzetli ikramlarla farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Dicle Olcay, Alya, Doğuş Cabakcor ve Percussion Tai’nin sahne alacağı gecenin biletleri MoBilet’te.



Türkiye’nin en yaratıcı bartender’ı, 'World Class Presents: One Fine Night' gecesinde belli olacak!



Dünyanın en saygın bartender yarışması olan “World Class Bartender of the Year”a katılmaya hak kazanacak Türkiye’nin en yaratıcı bartender’ı, 25 Temmuz Çarşamba akşamı Hotel Les Ottomans’da düzenlenecek “World Class Presents: One Fine Night” gecesinde belli olacak. Gecede World Class bartender’ları tarafından hazırlanan birbirinden seçkin kadehler ve lezzetli ikramlar, İstanbul Boğazı’nın en seçkin yalılarından olan Hotel Les Ottomans’ın büyüleyici manzarasına eşlik edecek. Katılımcılarına eşsiz bir deneyim vaat eden “World Class Presents: One Fine Night” gecesi konuklar için sahnede Dicle Olcay ve Alya’nın canlı performanslarına ek olarak Doğuş Çabakçor ve Percussion Tai’nin müzikleri ile gece devam edecek. Bu özel geceye ait biletler MoBilet’ten satın alınabiliyor.



Tüm dünyada kokteyl ve içecek kültürünü şekillendiren World Class platformunun gerçekleştirdiği “World Class Bartender of the Year”ın 24-25 Temmuz’daki Türkiye finalinde 94 yetenek arasından finale kalmayı başaran 7 finalist, jüri karşısında tüm yetenek ve yaratıcılıklarını sergileyecek. Kazanan bartender, 3-6 Ekim tarihleri arasında Berlin’de gerçekleştirilecek World Class Bartender of the Year Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.



Türkiye’nin en yaratıcı bartender’ı, 'World Class Presents: One Fine Night' gecesinde belli olacak! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin