'Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor'

Aleyna Tilki'den iddialı sözler...

Google Haberlere Abone ol
'Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor'

Amerika’da eğitim gören genç şarkıcı Aleyna Tilki, ülkeye döner dönmez aranjör Emrah Karaduman’la bir araya geldi. Yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu belirten Tilki iddialı konuştu: “Benim her yaptığım ters köşe. Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor.”



Eğitim için bir süredir Amerika’da bulunan Aleyna Tilki, İstanbul’a döndü. Genç şarkıcı önceki gece aranjör Emrah Karaduman’la Huqqa adlı mekândan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, Los Angeles günlerinin güzel geçtiğini belirtti:



“Biraz orada biraz buradayım. Düşündüğümüz projeler var. Okula gidiyorum. İngilizcem kötüydü. Onu geliştiriyorum. Müzik yapıyorum. İlham aldığım yerler oluyor. Hollywood bana ilham veriyor. Birçok ırktan insan görüyorum. Şarkı yazıyorum.”



'Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor'



Benim her yaptığım ters köşe



Emrah Karaduman’ın yeni albümünde bir şarkı seslendireceğini söyleyen Aleyna Tilki, “Müzik anlamında ters köşe olacak mı?” sorusuna da iddialı bir cevap verdi.



Genç şarkıcı, “Benim her yaptığım ters köşe. Aslında Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor. Bendeki sanatçı ruhu. Hatta popüler kültürden çok uzakta bir ruh var. Bunu inşallah bir gün gösterme şansı yakalayacağım” diye konuştu. Son olarak yurtdışında düet çalışmaları olup olmayacağı sorulan Tilki, “Hazırlık içindeyim. Tam belli değil… Ben kimi istersem o olacak” dedi. (Hürriyet)



'Türkiye Aleyna’yı hiç tanımıyor' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin