TÜRK MALI'NDAKİ ROLÜNÜ BİNNUR KAYA'YA KAPTIRAN İCLAL AYDIN NASIL BİR PROJEDE YER ALACAK?

İclal Aydın Türk Malı'nda neden rol almadı? Peki hangi dizide oynacak?

Google Haberlere Abone ol
TÜRK MALI'NDAKİ ROLÜNÜ BİNNUR KAYA'YA KAPTIRAN İCLAL AYDIN NASIL BİR PROJEDE YER ALACAK?

İCLAL AYDIN / VATAN


Giderken asla yalnız gitmez!!!


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, “Sizde altın bilezik birden fazla. Sizi bir yazar olarak mı, yoksa oyuncu olarak mı davet edelim? Her iki listemizde de varsınız, ne dersiniz?” dedi telefonda.


Bugünlerde oyunculuk yanımla verdiğim mücadeleden dolayı “Sayın bakanım az önce sinema ve televizyon çalışanları için hazırlanan çalışma yasası ile ilgili toplantıdan çıktım. Şu anda da yine televizyon oyuncusu olarak yaşadığım bir başka hukuki sorunla ilgili görüşmek üzere avukatımın yanındayım. Oyuncu arkadaşlarımdan tek farkım, kamuoyuna düşüncelerimi ve tavrımı bir de kelimeler üzerinden iletme şansına sahip olmam. O yüzden oyuncu haklarıyla uğraş içinde olduğum şu vakitte davetinizi bir oyuncu olarak alırsam daha mutlu olurum” dedim.


“O halde, oyuncu İclal Aydın’ı cumartesi sabahı Başbakanımız’ın kahvaltı programına bekliyoruz” dedi.


Siz bu satırları okurken (sabah vaktiyse eğer) muhtemelen ben o toplantıda olacağım...



***



Oyuncu İclal Aydın bir süredir hem bu köşeyi hem de basının çeşitli sayfalarını fazlasıyla işgal ediyor. Dün bir başka haberle gündemdeydi. Aylar önce yaptığı bir anlaşma bozulmuş. Beklediği projede yer almak kısmet olmamış.


Bu işler böyledir. Bizim soframızda herkes sadece kendine düşen ekmeği yer. Türk Malı isimli dizinin hakkı içtenlikle söylüyorum ki Binnur Kaya’nın olmasa, tadına doyulmaz oyunculuğunu o proje altında izlemezdik. Yapımcı Ali Gündoğdu ve ortaklarıyla bir anlaşmazlık, husumet söz konusu değildir. Çekim tarihlerinin uzaması sebebiyle kendiliğinden gelişen bu süreç sonunda ben de sevgili Hakan Yılmaz ile ARS yapımın “Aşk Mutfakta Pişer” isimli romantik komedisinde oynama kararı aldım. Bizde kavga ve şok olmaz. Olmamalı!!!


Bütün çabamız medya içinde medeni ilişkiler yaratmak içinse eğer, bunun tersini yapmak bize yakışmaz.


Ve ayrıca Binnurum, güzel arkadaşım... Nasıl da güzel oynuyor ve özlemimizin tozunu alıyorsun.



***



Bugün katılacağım toplantı nasıl geçecek merak ediyorum. Yarın size yazar olan İclal, oyuncu olan İclal’in söylediklerini ve tanık olduklarını detaylı olarak aktaracak... Sorunu sadece televizyon ve sinema için oluşturulacak çalışma yasası değil biliyorsunuz... Bu satırları yazdıktan sonra oturup sıraya sokacak toplumsal dertlerini... İlk üçünü seçecek, anlatmaya çalışacak...


Umarım şansı yaver gider... Bu aralar zira “Felaket Ahmet” gibi dolaşıyor, tepesinde bir yağmur bulutuyla... Ama yazar olan İclal’in hep söylediği gibi: Hiçbir felaket tek başına gelmez, giderken de asla yalnız gitmez!


Not:


(Unuttuğum bir şeyler var kaç gündür içimde dert... Ruhsan Tezkan, Yasemin Mutlu, Elif Çakır, Reha Muhtar, Balçiçek Pamir, Zuhal Şeker, Berrin Civil, İbrahim Seten, Sanem Altan, Sacit Aslan, Tuğçe Tatari, Yasemin Aktaş, Ümit Efekan, Barış İçin Sanat Platformu, Yasemin Göksu, Mehmet Demir, Kot Kumlama İşçileri Dayanışma Komitesi, Tülin Berk, Şadan Öymen, Dr. Ayşegül Öztürk, Dr. Arzugül Pektaş, Dr. Özkan Pektaş, Sinesen ve Biyor üyeleri, Twitter ve Facebook, gazetevatan.com ve yahoogroup dostları... Hepinize teşekkür borçluyuz... Hem oyuncu ben hem yazar ben...)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin