TUNA KİREMİTÇİ: KIZ ARKADAŞIM TWITTER'I YASAKLADI

Cine5’te canlı yayınlanan "Ece’nin Konukları" programına konuk olan Tuna Kiremitçi aşk ve iş hayatı hakkında açıklamalarda bulundu...

Google Haberlere Abone ol
TUNA KİREMİTÇİ: KIZ ARKADAŞIM TWITTER'I YASAKLADI

Yeni kitabı “Hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz’’i okuyucuları ile buluşturan Tuna Kiremitçi, Ece Vahapoğlu’nun ”Hayatının nasıl bir dönemindesin?’’ sorusuna, ”38 yaşındayım. Hayatımın güzel bir dönemindeyim, sorunlar ile mücadele etmekte zorlanmadığım bir dönem, her şeyin rayında olduğunu hissettiğim bir dönem. 2.5 yıldır kız arkadaşım Ludmilla ile Bulgaristan’da yaşıyorum” açıklamasını yaptı.


 


“Ahmet Çakar ne içtiyse aynısından istiyorum”


 


Vahapoğlu’nun Ahmet Çakar’ın ”Kadın istemezse erkek tecavüz etmez” sözünü hatırlatması üzerine Tuna Kiremitçi: ”Ahmet Çakar ne içtiyse aynısından istiyorum. Gerçi futbol yorum programları şov programlarıdır. Ahmet Çakar kendi programını yapanlar açısından başarılı. Medyanın reyting ve rekabet kuralları var, bu kurallar çok net kurallar, o kurallara göre oynayan bir program. Ahmet Çakar ne yaptığını çok iyi biliyor, bunun bir gaf olduğunu zannetmiyorum” dedi.


 


”Kız arkadaşım Twitter’ı yasakladı”


 


Sosyal medya ile arasının pek iyi olmadığını söyleyen Tuna Kiremitçi, ”Ben çok hoşlanmıyorum Twitter’dan, benim mesleki olarak işime yaramıyor, çok ihtiyaç hissetmiyorum. Oranın ruh sağlığını iyi bulmuyorum. Ayrıca kız arkadaşım kızıyor, ’Onunla uğraşacağına, otur çalış’ diyor, ben de düşündüm, doğru olduğuna karar verdim” dedi. Vahapoğlu’nun ”Yani Twitter’ı kız arkadaşın yasakladı” yorumuna ise ”Aslında evet öyle de ben çaktırmamak için sanki Twitter’da siyasi meselelere karışmıyormuş gibi numara yapıyorum” karşılığını verdi.


 


 


 


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin