'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?'

Bade İşçil, o iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Google Haberlere Abone ol
'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?'

Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen’in arasının açılmasına sebep olduğu iddia edilen Bade İşçil, sessizliğini bozdu: “Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak!”



'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?'



Geçtiğimiz günlerde, Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen’in tartıştığı, tartışmaya Bade İşçil’in sebep olduğu yönünde haberler çıkmıştı. Büyüküstün’ün, Sıla konserinde karşılaştıkları İşçil ile uzun süre sohbet eden Evirgen’e kızdığı, bu yüzden de çiftin arasının açıldığı iddia edilmişti. Söz konusu iddiaya yanıt Bade İşçil’den geldi.



'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?' - Resim : 2



Önceki gün Nişantaşı’nda objektife takılan ünlü oyuncu, “Tuba Büyüküstün, Bade İşçil’i kıskandı” haberleriyle ilgili şunları söyledi:



'Bana da yakışmaz'



“İnanın ki çıkan haberler hakkında hiçbir bilgim yok. Gazete falan okumuyorum. Ayrıca Tuba mı beni kıskanacak? Olur mu öyle şey. Harika hatun kendisi. Ben Umut’u, mekanına gittiğim için tanıyorum. Hatta Tuba ile beni de o tanıştırdı.



'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?' - Resim : 3



Gayet güzel sohbet ettik. Kimsenin kavga ettiği falan yok. Tuba çok güzel bir anne, çok güzel bir kadın. Ayrıca bana da yakışmaz. Kimseyi kavga ettirecek bir kadın değilim. Allah korusun, ben de bir çocuk annesiyim.”



'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?' - Resim : 4



'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?' - Resim : 5



'Tuba harika bir hatun, beni mi kıskanacak?' - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin