TRT'nin yeşilçam tadındaki dizisi başlıyor!

'Hangimiz Sevmedik' dizisi yayın hayatına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin yeşilçam tadındaki dizisi başlıyor!

TRT 1'in yapımcılığını BSK Yapım'ın yaptığı yeni dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ güçlü oyuncu kadrosu ve renkli karakterleriyle 15 Temmuz Cuma akşamı yayın hayatına başlıyor.



Adını Müslüm Gürses'in şarkısından alan dizi; mahalle yaşamını, komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, sıcak aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu alıyor.



Oyuncu kadrosunda; Can Yaman ve Selen Soyder gibi genç oyuncuların yanı sıra; Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker ve Mehtap Bayri gibi usta oyuncular bulunuyor. 



Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini de Metin Balekoğlu’nun üstlendiği dizi, Adile ve Münir’in 36 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtacak.



Aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki genç olan Adile ve Münir, çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, Adile ve Münir’in gönül yollarını da birbirlerine sonsuza dek kapatmışlardı. Ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen iki genç, başarılı olamayınca, 36 yıl önce, kaçıp evlenmeye karar verdiler. Sabaha karşı mahalle meydanındaki çınarın altında buluşmak için sözleşen Adile ve Münir, Muğla’ya, Münir’in asker arkadaşının yanına kaçacaklardı. Kaçmak için herşeyi planlayan iki gencin hesaba katmadıkları önemli bir detay vardı. Kaçmaya karar verdikleri gece, tarihler 12 Eylül 1980’i gösteriyordu ve asker yönetime el koymuştu.



"TRT'nin yeşilçam tadındaki dizisi başlıyor!" Galerisine Göz At



Yanlış anlaşılmalar sonucu birbirine çok öfkelenen Münir ve Adile, başka insanlarla evlenirler. Kaderleri bir gece de değişen ikili için, artık 35 yıl boyunca değişmeyecek tek şey vardır. Birbirlerine olan öfke ve nefretleri… Bu öfkeyle yıllarca hiç konuşmayan, bir araya gelmeyen Münir ve Adile’nin inadını kırmak için tüm sevdikleri ellerinden geleni yaparlar. Ama ne -birbirlerine yıllardır tıpkı onlar gibi aşık olan- Münir’in kardeşi Şener ve Adile’nin kardeşi Ayşen, ne çocukluk arkadaşları, dostları, komşuları, ne de çocukluklarından beri birbirlerine aşık olan Adile’nin oğlu Tarık ve Münir’in kızı Itır onları bu inattan vazgeçirebilirler.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin