TRT'nin Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin ekibine hangi ünlü oyuncu katıldı?

Diriliş Ertuğrul ekibinin TRT'ye çekeceği yeni dizi, "Mehmetçik Kut'ül Amare"nin hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT'nin Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin ekibine hangi ünlü oyuncu katıldı?

Bozdağ Film'in imza atacağı dizinin sloganı "İhtişamlı bir devletin varislerine bıraktığı son destan" olacak. Mehmet Bozdağ'ın hem senaryosunu İhsan Yıldırım ile yazdığı, hem de proje tasarımını üstlendiği dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Cast çalışmaları için uzun süredir titiz bir çalışmanın yapıldığı "Mehmetçik Kut'ül Amare"de Mustafa Şevki Doğan, geçen günlerde yönetmen koltuğunu Doğan Ümit Karaca'dan devralmıştı.



Projenin netleşen oyuncularından İsmail Ege Şaşmaz, doğuştan tek bacağı aksayan, babasını 1897 yılında yaşanan Osmanlı - Yunan savaşında şehit vermiş, geçimini gazetelere yaptığı Arapça tercümeler sayesinde sağlayan Mehmet karakterine hayat verecek. Yeşilçam'ın usta ismi Serdar Gökhan, dizide Mehmet'in Tuna gazisi olan komşusu Hüsrev rolünü oynayacak.



Daha önce "Diriliş Ertuğrul" dizisinde 3 sezon Gündoğdu karakterini canlandıran Kaan Taşaner ise "Süleyman Askeri" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Kadın oyuncular için görüşmelerin sürdüğü dizinin ekibine son olarak Cox rolüyle İlker Aksum da katıldı. Son olarak Cem Karcı'nın yönettiği "En İyi Arkadaşım Evleniyor" filminde rol alan Aksum, dizi çekimleri öncesi at inme dersleri almaya başladı.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Etiketler trt kutül amare
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin