TRT World, medya devi Foxtel ile anlaştı!

Foxtel ile anlaşan TRT World, yayınlarını Avusturalya’ya ulaştırıyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT World, medya devi Foxtel ile anlaştı!

Dünya çapında erişilebilir durumdaki yayınlarıyla TRT World, Avusturalya’nın önde gelen Pay TV servis sağlayıcısı Foxtel ile yaptığı anlaşmayla erişim ağını genişleterek, daha çok kişiye ulaşacak.



Türkiye’nin ilk uluslararası haber platformu olan TRT World, İstanbul, Washington ve Londra stüdyolarının yanı sıra, haberin kaynağından yaptığı yayınlar, zengin belgesel ve program içeriği ile artık Avusturalya’da da yayında. TRT World, Foxtel ile gerçekleştirilen çoklu platform anlaşması dahilinde aynı anda kablolu yayın, uydu yayıncılığı ve geniş bant üzerinden Avusturalya’daki seyircilerine ulaşacak.



Foxtel ile böylesine büyük bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyleyen TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, konuya ilişkin: “TRT World olarak dünya genelindeki konumumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Foxtel ile yaptığımız bu anlaşma, genişleyen küresel izleyici kitlemizin daha da büyümesini sağlayacak ve uluslararası haber yayıncılığına yeni bir bakış açısı getirme hedefimizi Avusturalya’da da gerçekleştirmemize imkan verecektir. ”dedi.



Foxtel Ticari İşler Müdürü Tony Pollit, TRT World ve Foxtel arasında gerçekleşen anlaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi; “Yayın yelpazemize TRT World'ün küresel perspektifini ekleyerek Foxtel'in uluslararası haber alanındaki çeşitliliğini artırarak izleyicilerimizin dünyadaki gelişmelerden anında haberdar olabilmesi için programlama içeriğimizi genişlettik.”



TRT World, medya devi Foxtel ile anlaştı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin