TRT World artık Get’de!

TRT World, İskandinav ülkelerinin en büyük kablo TV operatörü ve internet servis sağlayıcısı Get ile dünyanın dört bir tarafındaki erişimini arttırıyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT World artık Get’de!

Türkiye’nin ilk İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World uluslararası yayın alanını genişletmeye devam ediyor.



Dünyanın dört bir yanından izlenen TRT World, şimdi de Norveç başta olmak üzere tüm İskandinav ülkelerinin en büyük kablo TV operatörü ve internet servis sağlayıcısı Get’de yer alıyor.



Halihazırda 500 bine yakın ev ve işyeri ve toplamda 1 milyondan fazla kullanıcı her gün Get’in hizmetlerini kullanıyor. Son birkaç yıl içinde hem geniş bant servisi hem de televizyon alanında çok güçlü bir büyüme yaşayan Get’de yer alan TRT World, 1 Mart’tan itibaren bu platformla birlikte İskandinav ülkelerinde yayına girdi.



TRT World Pazarlama ve Dağıtım Müdürü Roch Pellerin bu anlaşmaya imza atmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti. Pellerin, konuya ilişkin olarak şunları söyledi: “Get ile imzaladığımız bu anlaşmayı ilan etmekten heyecan duyuyoruz. TRT World, uluslararası bir haber platformu olarak dünya çapındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor ve Get ile yaptığımız bu ortaklık, içeriğimizi daha geniş kitlelere ulaştırmamızı sağlayacak. Güvenilir haberi izleyicilerimize nerede olurlarsa olsunlar ve hangi yoldan almayı tercih ederlerse etsinler ulaştırmaya devam edeceğiz.”



TRT World artık Get’de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin