TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi 'Hapşuu' vizyona giriyor

Hapşuu’nun keyifli maceralarının anlatıldığı film, yarın (8 Kasım Cuma) sinemaseverler ile buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi 'Hapşuu' vizyona giriyor

Her gün yeni şeyler keşfeden, sevimli ve meraklı bir çocuk olan Hapşuu’nun keyifli maceralarının anlatıldığı film, yarın (8 Kasım Cuma) sinemaseverler ile buluşuyor.



Yapımcılığını Siyahmartı Animasyon Stüdyosu’nun üstlendiği, senaryosu Arzu Yurtseven imzası taşıyan, yönetmen koltuğunda ise Kenan Öztürk’ün oturduğu animasyon türündeki filmde Hapşuu ve arkadaşlarının maceraları anlatılıyor. Okul öncesi yaş grubuna hitap eden ve beş sezondur aralıksız olarak izleyiciyle buluşan Hapşuu, sinema versiyonuyla yine çocuklara keyifli anlar yaşatacak.



Pedagojik denetimlerden geçilirmiş ve olumsuz içeriklerden arındırılmış Hapşuu’nun en önemli özelliği ise interaktif bir film olması. Çocuklar filmi izlerken aynı zamanda diyaloglara ve çeşitli aksiyonlara aktif olarak katılacaklar. Filmi izlemek ile kalmayıp içine dahil olan çocuklar oldukça keyifli vakit geçirecek.



Lemi Filozof ile Hapşuu buluştu



Rengarenk bir dünyanın sunulduğu filmde Hapşuu ve arkadaşları Meli, Vızz ve Taka Tuka merakla hayatı keşfetmeye devam ediyorlar. Bu kez bir de misafirleri var, Lemi Filozof. TRT Çocuk’un merakla beklenen programı Sürpriz Kutusu’nun sunucusu Lemi Filozof bu filmde Hapşuu’ya eşlik ediyor. Bu sevimli arkadaşlar, Lemi ağabeylerine başlarından geçenleri heyecanla anlatırken, birlikte çok eğleniyorlar.



TRT Çocuk’un sevilen çizgi filmi “Hapşuu”, yarın (8 Kasım Cuma) vizyonda.



TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi 'Hapşuu' vizyona giriyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin