TRT 1'in dizisine 2 yeni isim

Kanalda yayınlanan Osmanlı dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
TRT 1'in dizisine 2 yeni isim

ES Film ve Maya Film’in ortak yapımında İzmit SekaPark Film Platosu’nda çekilen ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Filinta' dizisinin kadrosuna 2 yeni isim dahil oldu.



'Kurtlar Vadisi Pusu’da ‘Prens Henry’ olarak izleyicinin karşısına çıkan Alican Bayhan ile ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ekibinden tanınan Emre Canpolat, artık Filinta dizisinde rol alacak. Canpolat ve Bayhan dizide iki adalet savaşçısı Zabit’i rolünde sevenleriyle buluşacak.

 

Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 10. bölüm itibariyle kadroya dahil olan iki oyuncu, bundan sonra Filinta Mustafa (Onur Tuna) ile birlikte suçluların peşinde koşacaklar.



Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un üstlendiği, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı, Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür,  Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi iismleri de kadrosunda bulunduran 'Filinta', 24 Şubat Salı akşamı 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin