'TİYATROCU NİLGÜN BELGÜN'Ü DÖVMEDİM'

Tiyatrocu nilgün Belgün'ün dayak iddiasını reddeden Sami Dündar:`Elim ağırdır, vursaydım hastanelik olurdu.'

Google Haberlere Abone ol
'TİYATROCU NİLGÜN BELGÜN'Ü DÖVMEDİM'

KÜTAHYA'nın tanıtım günlerinin organizasyonunu üstlenen Fikir İletişim ve Organizasyon Danışmanlığı şirketi ortağı Sami Dündar, tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün'e saldırıda bulunmadığını söyledi. Belgün'ün reyting peşinde koştuğunu ileri süren Dündar, "Benim elim ağırdır, vursaydım hastanelik olurdu" dedi.


Kütahya'da DHA muhabirine açıklamada bulunan Sami Dündar, Kültür Bakanlığı'nın 24-28 Mayıs 2006 tarihinde Kütahya'da gerçekleştirdiği `Kütahya Tanıtım Günleri' etkinliklerine Tiyatro İstanbul oyuncularından Nilgün Belgün'ün de katıldığını belirtti. Belgün'e belindeki rahatsızlığından dolayı özel araç tahsis ettiklerini anlatan Dündar, "Sözleşmede olmamasına rağmen biz incelik gösterip Belgün'ü VİP araçla İstanbul'dan Kütahya'ya getirdik. Gösteri sonunda Belgün İstanbul'a dönecekti. Ancak kendisini getiren aracımızın camı patlamış diğer VİP aracımızda arızalanmıştı. Ortağım Filiz Senger, HOTAŞ Otel'de kalan Nilgün Belgün'e durumu izah etmek ve başka bir araç tahsis etmeye çalıştıklarını bildirmek üzere odasına gittiğinde hakarete uğradı" dedi.


Tiyatro sanatçısının otel odasında ve lobisinde organizasyon ekibine fiziki saldırıda bulunup ağıza alınmayacak küfürler ettiğini, bu olaya da Cemil İpekçi, Asena, Tan Sağtürk ve çok sayıda sanatçının şahit olduğunu söyleyen Sami Dündar, kendisinin olay sırasında otel dışında olduğunu belirtti. Olayın kendisine telefonla bildirildiğini kaydeden Dündar konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Olayı öğrenir öğrenmez hemen otele geldim. Nilgün Belgün taşkınlık yaptığı için otel görevlileri onu dışarı çıkartmışlardı. Belgün otelin önünde bir sandalyede oturuyordu. Ortağım Filiz Senger ise yerde sinir krizleri geçiriyordu. Belgün ise ağıza alınmayacak küfürler ediyordu. Ona `defol git' diye bağırdım. Belki de küfür de etmişimdir. Araya ekibimizdeki arkadaşlar ile otelin güvenlik görevlileri girdi. Beni tuttular. Ben üzerine yürüdüğüm sırada Nilgün Belgün sandalyeden kendiliğinden yere düştü. Ona vurmadım. Vurmam da imkansızdı. Çünkü beni tutuyorlardı ve aramızda da mesafe vardı. Ben bir erkek olarak bayana el kaldırmam. Ancak o anki durum çok farklıydı. Vurmayı da istiyordum. Sürekli hakeretler ediyordu. Onun iddiaları tamamen asılsızdır. O reyting peşinde koşuyor, reytingini yükseltmeye çalışıyor. Benim elim çok ağırdır. Vursaydım o hastanelik olurdu. Biz HOTAŞ Otel'de bin 9 kişiyi ağırladık. Bin 8 kişi memnun kaldı, bir tek Nilgün Belgüm memnun kalmadı. Onun bulunduğu tiyatro topluluğu olaydan sonra bizi arayıp Belgün'ün yaptıklarından dolayı özür diledi. Burada mağdur olan biziz. Çünkü ortağım ve asistanlarımız ciddi anlamda Belgün'ün fiziki saldırısına uğramışlardır. Gerekirse raporları alıp şikayetçi olacağız. Tüm bu olaylara rağmen Nilgün Belgün'ü Volkan Severcan'ın otomobiliyle İstanbul'a gönderdik." Tahsin DOLAVCI/KÜTAHYA, (DHA)



Sıradaki Haber İçin Sürükleyin