Time Out Yeme İçme Ödülleri 18. kez sahiplerini buldu!

Türkiye’nin en köklü şehir ve yaşam dergisi Time Out İstanbul, kurulduğu günden beri aralıksız düzenlediği “Time İstanbul Yeme İçme Ödülleri” ile 18. kez gastronomi dünyasının en iyilerini ödüllendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Time Out Yeme İçme Ödülleri 18. kez sahiplerini buldu!

Dünyada 50., Türkiye’de 18. yılını kutlayan köklü şehir ve yaşam dergisi Time Out’un İstanbul edisyonu, görkemli bir törenle bu yıl da yeme içme dünyasının en iyilerini ödüllendirdi.



Heyecanla beklenen ve 18. kez düzenlenen ödül töreni 28 Şubat Perşembe akşamı, Beyoğlu’ndaki İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nda gerçekleşti.



Time Out İstanbul Genel Yayın Yönetmeni Deniz Huysal ve İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Sayın Judith Slater’in ev sahipliğinde gerçekleşen gece, Meltem Cumbul’un mini konseriyle başladı.



Time Out Yeme İçme Ödülleri 18. kez sahiplerini buldu!



Geçmişten günümüze sevilen şarkılara yer verdiği repertuarıyla davetlilerin beğenisini toplayan Meltem Cumbul’un sunuculuğunu da üstlendiği ödül törenine ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Şeyma Subaşı, Elif Boyner, Ayşe Boyner, Bilgün Dereli, Ayşe Kucuroğlu, Sedef İybar, Bahar Korçan, Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, Tanem Sivar ve Edhem Dirvana, Merve Kotil, İdil Yazar, Hazer Amani ve Mehmet Dinçerler gibi ünlü isimler de katıldı.



“Önemli buluşma noktası” 



Her yıl yeme içme sektörünün nabzını tutan ve gastronomi dünyasının gelişimine ciddi katkı sağlayan “Time Out İstanbul Yeme İçme Ödülleri”nin dağıtıldığı geceye sektörün ilgisi büyüktü. 18 yıldır İstanbul’un yeme içme dünyasının en iyilerini ödüllendirdiklerini ve bunun gastronomi dünyası açısından son derece önemli olduğunu belirten Time Out İstanbul Genel Yayın Yönetmeni Deniz Huysal, ödüllerin önemini şu sözlerle açıkladı: “Şehrimizin yeme içme mekanlarının, İstanbul’a, en az tarihi ve doğal güzellikleri kadar büyük bir değer kattığına inanıyoruz. Yeme içme sektörü için önemli bir buluşma saydığımız etkinliğimiz hem şehirdeki canlılıktan güç alarak büyüyor hem de sektörün gelişimine destek oluyor.”



Bu yıl farklı sektörlerden, şehrin nabzını tutan birçok ismin de dahil olduğu jürinin oyları ve büyük halk oylaması ile belirlenen ödüller, heyecanla sahiplerini buldu. 



18. TIME OUT İSTANBUL YEME İÇME ÖDÜLLERİ / KAZANANLAR 



En İyi Yeni Restoran: Galvin Ristorante

En İyi Şef: Murat Deniz Temel

En İyi Kahveci: People of Coffee

En İyi Kahvaltı: Kavanoz

En İyi Meze: Duble Meze Bar Karaköy 

En İyi Yeni Burger: Zula Kanyon

En İyi Gurme Sokak Lezzetleri: Fireroom Foods

En İyi Yeni Bar/Kulüp: Chicki Boom

En İyi Sağlıklı Beslenme Mekanı: Healthyish Cafe

En İyi Asya Mutfağı: Isokyo

En İyi Balat Mekanı: Agora Meyhanesi 1890 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin