'The Handmaid’s Tale'ın 3. sezonundan ilk kareler paylaşıldı!

Altın Küre ve Emmy ödüllü ‘The Handmaid’s Tale’ın 3. sezonundan ilk kareler yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'The Handmaid’s Tale'ın 3. sezonundan ilk kareler paylaşıldı!

Altın Küre ve Emmy dahil olmak üzere yaklaşık 50 ödüle sahip ‘The Handmaid’s Tale’ın merakla beklenen 3. sezonundan ilk kareler yayınlandı. İzleyiciyi distopik bir dünyaya sürükleyen dizinin yeni bölümleri yakında sadece blutv’de ekran başındakilerle buluşacak.



"'The Handmaid’s Tale'ın 3. sezonundan kareler!" Galerisine Göz At



Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan ‘Damızlık Kızın Öyküsü’ isimli romanından uyarlanan ‘The Handmaid’s Tale’ın 3. sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezondan ilk karelerin paylaşıldığı dizi, ABD’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplumun hayatını konu alıyor.



Kadınların çalışma hakkının olmadığı ve devlet mülkü olarak popülasyonu artırmak için damızlık olarak zorlandıkları bir dünyada geçen ‘The Handmaid’s Tale’ın başrollerini Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser paylaşıyor.



'The Handmaid’s Tale'ın 3. sezonundan ilk kareler paylaşıldı!



Yeni bölümleriyle sadece blutv’de izleyicilerle buluşacak dizinin 3. sezonundan yayınlanan kareler, Offred’in (Elisabeth Moss) mücadelesinin çetin geçeceğini gösteriyor.



‘The Handmaid’s Tale’, yeni bölümleriyle yakında sadece blutv’de!



'The Handmaid’s Tale'ın 3. sezonundan ilk kareler paylaşıldı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin