The Handmaid's Tale sadece BluTv’de!

Türkiye’nin internet televizyonu BluTV, en seçkin yabancı dizileri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
The Handmaid's Tale sadece BluTv’de!

Dijital TV sektörüne birbirinden farklı yerli ve yabancı yapımlarla hızlı bir giriş yapan, Türkiye’nin internet televizyonu BluTV, en seçkin yabancı dizileri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.



Bol ödüllü ve çok satan romanların yazarı Margaret Atwood’un klasikleşen, Türkçe’ye de “Damızlık Kızın Öyküsü” adıyla çevrilen romanından uyarlanan ve Amerika’da televizyon eleştirmenlerinden çok olumlu yorumlar alan The Handmaid’s Tale, Amerika yayınından hemen sonra sadece BluTV’de yayınlanacak.



The Handmaid's Tale sadece BluTv’de!



Çevre felaketleri ve düşen doğum oranları sebebiyle Gilead’da kadınlara mülk muamelesi yapılmaya başlanır. Kalan birkaç doğurgan kadından biri olan Offred’da, ülkenin başkomutanının evinde, damızlık olarak hizmet vermek zorunda kalan bir mülktür. Ancak Offred’in bu korkunç dünyada tek bir amacı vardır; hayatta kalıp ondan koparılan kızını bulmak…



The Handmaid's Tale sadece BluTv’de! - Resim : 2



Başrollerini Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Samira Wiley ve Alexis Bledel gibi ünlü yıldızların paylaştığı The Handmaid’s Tale, Amerika yayınından hemen sonra sadece BluTV’den izlenebilecek!



The Handmaid's Tale sadece BluTv’de! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin