The Handmaid’s Tale 2'nci sezon ne zaman başlıyor?

Sevilen dizi 2'nci sezonuyla sadece BluTV'de.

Google Haberlere Abone ol
The Handmaid’s Tale 2'nci sezon ne zaman başlıyor?

Bol ödüllü ve çok satan romanların yazarı Margaret Atwood’un klasikleşen, Türkçe’ye de 'Damızlık Kızın Öyküsü' adıyla çevrilen romanından uyarlanan Emmy ve Altın Küre ödüllü The Handmaid’s Tale dizisinin ilk sezonu sadece BluTV’de yayınlanmıştı.



The Handmaid’s Tale, daha önce Amerika’ya dahil olan, totaliter bir topluma sahip Gilead’ı anlatan distopik bir hikaye. Çevre felaketleri ve düşen doğum oranları sebebiyle Gilead’da kadınlara mülk muamelesi yapılmaya başlanır. Kalan birkaç doğurgan kadından biri olan Offred da (Elizabet Moss), ülkenin başkomutanının evinde, damızlık olarak hizmet vermek zorunda kalan bir mülktür. Ancak Offred’in bu korkunç dünyada tek bir amacı vardır; hayatta kalıp ondan koparılan kızını bulmak...



Başrollerini Elisabeth Moss ( Madmen), Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley ( Orange is the New Black) ve Alexis Bledel (Gilmore Girls) gibi ünlü yıldızların paylaştığı The Handmaid’s Tale ikinci sezonu da, Amerika yayınından hemen sonra 26 Nisan’da sadece BluTV’den izlenebilecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin