Tetikçinin Oğlu dizisinin Sibel'i Bahar Şahin kimdir. Bahar Şahin kaç yaşında ve nereli. Hangi dizilerde oynadı?

Bahar Şahin Tetikçinin Oğlu dizisinde Sibel Kayahan rolüne hayat veriyor. Ekranların tanınan simalarından biri haline gelen Bahar Şahin 2015 yılından beri oyunculuk kariyerine devam ediyor. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin Sibel'i Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bahar Şahin hakkında detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Tetikçinin Oğlu dizisinin Sibel'i Bahar Şahin kimdir. Bahar Şahin kaç yaşında ve nereli. Hangi dizilerde oynadı?

Bahar Şahin, başrollerine Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı Tetikçinin Oğlu adlı dram dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor. Oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken Bahar Şahin hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Tetikçinin Oğlu dizisinin Sibel'i Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bahar Şahin hakkında detaylar...

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin 1997 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Artvinli olan Bahar Şahin 12 yaşındayken İstanbul'a yerleşti. Eğitimini İstanbul'da tamamlayan Şahin okul yıllarında tiyatro ekibinde ye aldı. 

Bahar Şahin 2015 yılında yayımlanan O Hayat Benim dizisindeki Müge rolüyle ilk kez kamera karşısına geçti. Oha Diyorum, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2, İyi Oyun, Hiç, Roza gibi sinema projelerinde yer aldı. 

O Hayat Benim dizisinde Müge, Lise Devriyesi dizisinde Işıl, Kayıtdışı dizisinde İnci, Servet dizisinde Ferah, Zalim İstanbul dizisinde Ceren ve Gülümse Kaderine dizisinde Eda rolüne hayat verdi.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNDEKİ SİBEL KAYAHAN KİMDİR?

Bahar Şahin'in hayat verdiği Sibel karakteri zor bir yaşamı olan hayat kadınıdır. Ancak her seferinde hayatındaki olumsuzluklardan en az hasarı alarak kurtulmayı başarmıştır. Metin'in zaafıdır. Aynı şekilde Metin de Sibel'in... Metin'e her ne kadar geçmiş konulardan dolayı kızgınlık duysa da ona olan ilgisi her zaman canlıdır. Güçlü bir kadın olan Sibel'in sevgiye, şefkate ihtiyacı vardır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin