Taşıyıcı 2 nerede ve ne zaman çekildi. Taşıyıcı 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Taşıyıcı 2 ABD yapımı aksiyon ve macera filmidir. Başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham yer alıyor. Taşıyıcı filminin devamı olan Taşıyıcı 2 filminin çekimleri Fransa, Miami ve ABD'de gerçekleştirildi. Peki Taşıyıcı 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Taşıyıcı 2 filminin konusu ve oyuncuları.

Taşıyıcı 2 nerede ve ne zaman çekildi. Taşıyıcı 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

2005 yapımı Taşıyıcı 2 filmi dünya çapında aksiyon türünde en çok izlenen sinema filmlerinden biri. Etkileyici dövüş sahneleriyle dikkat çeken Taşıyıcı 2 filminde Jason Statham 'Frank Martin' rolüyle ekranlara geliyor.

Taşıyıcı 2 filminin yönetmenliğini Louis Letterier senaristliğini ise Luc Besson ve Robert Mark Kamen üstlendi. Taşıyıcı 2 filminin devamında Taşıyıcı 3 çekildi ve 2008 yılında vizyona girdi. Taşıyıcı 2 filminde, Frank Martin'in ilk filmdeki hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

Peki Taşıyıcı 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Taşıyıcı 2 filminin konusu ve oyuncuları.

TAŞIYICI 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İşinde en iyisi olan Frank Martin tehlikeli ve yasa dışı maddeleri hiçbir soru sormadan taşır. Ancak son sevkiyatında uluslararası esir tüccarlarının kaçırdığı güzel bir kadın, Martin'in taşıma planlarında ölümcül sorunlar çıkmasına neden olur. Bundan sonra Frank kargosunu ve hayatını kurtarmak için tehlikeli, hareket dolu bir savaşa girer.

TAŞIYICI 2 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Jason Statham (Frank Martin)
Kate Nauta (Lola)
Amber Valletta (Audrey Billings)
Matthew Modine (Jeff Billings)
Alessandro Gassman (Gianni)
AnnaLynne McCord
Jason Flemyng (Dimitri)
François Berléand
Keith David
Hunter Clary (Jack Billings)
Shannon Briggs
Gregg Weiner

JASON STATHAM KİMDİR?

26 Temmuz 1967 İngiltere doğumlu Jason Statham 55 yaşındadır. İngiliz aksiyon ve dövüz filmi oyuncusudur. Atlama dalında dereceleri olan eski yüzücüdür.

Özellikle Taşıyıcı film serileriyle tanınan Jason Statham Hızlı ve Öfkeli 7, İtalyan İşi, Suikastçı, Özgürlük Savaşçısı, Cehennem Melekleri 1, 2 ve 3, Ajan, Meg: Derinlerdeki Dehşet, İntikam Vakti gibi başarılı filmlerde rol aldı. 1993 yılından beri oyunculuk kariyerinde aktif olan Jason Statham aynı zamanda model ve reklam oyuncusudur. 

İngiliz model Rosie Huntington-Whiteley ile 2010 yılından beri birlikte olan Jason Statham'ın iki çocuğu bulunuyor. Çift 10 Ocak 2016 yılında nişanlandı. Oğulları Jack Oscar, Haziran 2017'de dünyaya geldi. Kızları Isabella James Statham 2 Şubat 2022'de doğdu.

Taşıyıcı 2 nerede ve ne zaman çekildi. Taşıyıcı 2 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin