Tartışmalı olimpiyat yayınlarıyla ilgili yeni gelişme!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları nerede yayınlanacak?

Google Haberlere Abone ol
Tartışmalı olimpiyat yayınlarıyla ilgili yeni gelişme!

Yayın hayatına geçtiği günden bu yana bütün olimpiyatları yayınlayan TRT, Rio Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına 12 saat kala Saran Group'la anlaştı ve yayıncı kuruluş oldu. Sporseverlerden gelen büyük tepki ve CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın verdiği soru önergesi son dakika anlaşmasında rol oynadı.



'TRT'DEN YAYINLANACAK'



Olimpiyatların başlamasına kısa bir süre kala anlaşma sağlandı. 5-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olimpiyatlar TRT ve TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak. 



CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunları'nı yayınlamayan TRT’yi TBMM gündemine taşımış ve ‘izlenme orana yok denecek kadar az olan yapımlara milyonlar ödeme yapan TRT’nin dünyanın en kapsamlı spor etkinliği olan Yaz Olimpiyat Oyunları’na olan ilgisizliğinin sebebi nedir?’ diye sormuştu.



TRT'nin, bu yılki oyunları yayınlamayacak olması sporseverlerin büyük tepkisini çekmiş, sporseverler Twitter'da 'TRTOlimpiyatlarıYayınla' başlıklı bir hashtag açarak hem TRT'den beklentilerini hem de tepkilerini dile getirmişlerdi.



 


Etiketler trt saran group
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin