'Tarkan çocuğu tek başına mı yaptı?'

Megastar'ın baba olacağını açıkladığı video çok konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol
'Tarkan çocuğu tek başına mı yaptı?'

Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Tarkan çocuğu tek başına mı yaptı?



Haftanın magazin olayı, Tarkan’ın “baba oluyorum” videosuydu. Tarkan’ın babalık heyecanını ve çok konuşulan, taklit edilen, makarası da yapılan videoyu yorumlayalım.



Cengiz Semercioğlu: Ben beğenmeyenlerdenim. Hem videonun tekniği, hem de içeriği açısından.

Kamerayı burnuna dayayarak çektiği için kocaman bir surat ortaya çıkmış. Estetik gözü olan Tarkan bu görüntüsünü nasıl beğendi anlamadım.

Daha da önemlisi; bu çocuğu tek başına mı yaptı Tarkan, anne ortalarda yok... Eşiyle birlikte bir fotoğraf koyup “ailemiz büyüyor” deseydi yeterdi.



Onur Baştürk: Ya gerçekten video biraz garip değil mi? Neden eşini de alıp bu güzel müjdeli haberi vermeyi tercih etmemiş ki Tarkan? Bu biraz bencilce bir hareket değil mi?

Ayrıca yüzünü yakın plan çektiği videoları cidden iyi değil. Birisi uyarsa keşke...



Ömür Gedik: Bencil, starlık kokan, egosu yüksek bir video. “Baba oluyorum” diyeceğine “çocuğumuz oluyor” dese yine bir yerinden kurtaracaktı belki ama hem tek başına video hem de “baba oluyorum” vurgusu eşi Pınar’ı yedek kulübede bırakan bir davranış olmuş. Ama hadi bunu babalık heyecanına verelim...

Ben hem Tarkan’ı hem de Pınar’ı tebrik ediyorum. Yüze çok yakın çekilen videoya gelince, ben sevdim. Tarkan’ın yüz hatları, gözleri o kadar güzel ki ne kadar yakından çekse de kötü görünmüyor.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin