'Takipçisiz kalırsam, ülkeyi terk ederim!'

Eylül Öztürk, Tahminim Pekmez’e konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Takipçisiz kalırsam, ülkeyi terk ederim!'

Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu Tahminim Pekmez’e konuk olan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, çarpıcı açıklamalar yaptı.



Sosyal medyanın ilk kadın fenomenlerinden Eylül Öztürk, milyonları aşan takipçisi ile sosyal medyadaki etkisini her geçen gün daha da arttırıyor. Bu sezona damga vuran ve 1 AN TV ekranlarında yayınlanan Spor&Talk Show programı Tahminim Pekmez’e konuk olan Eylül Öztürk, bu işe nasıl başladığını ve birçok merak edilen konuyu yanıtladı.



Sosyal medya fenomenliğinin biraz da kendi kendine geldiğinin altını çizen Öztürk, ‘‘Ben, özel jetlerde kabin memurluğu yapıyordum ve doğal olarak da dünyanın her yerine gidiyordum. Oradaki seyahatlerimde tek hostes ben olduğum için canım çok sıkıldığından minik minik videolar çekerek sosyal medyada yüklüyordum. Bu zamanla çok büyük ilgi çekti ve bugüne kadar geldi. İlk çıktığımda rumuz kullandığım için beni kimse tanımıyor ne iş yaptığımı bilmiyorlardı. ‘Bu kız da deli para var. Özel jetiyle dünyayı geziyor’ diyorlardı benim için. Kabin memurluğu yapmam benim için büyük avantaj olmuştu o dönemde’’ dedi.



Takipçi sayısı milyonları aşan Eylül Öztürk, bir gün takipçisiz kalması halinde ise ülkeyi terk edeceğini söyleyerek ‘‘Hayatta her zaman insanların B planı olmadı. Birgün eğer takipçilerim beni terk ederse, Tayland’a yerleşirim diye düşünüyorum’’ diyerek takipçilerine mesaj gönderdi.



Şuan yoğun bir tempoyla çalışma hayatına devam eden, Tiyatro’nun yanı sıra albüm çalışmalarıyla da ilgilendiğini belirten Öztürk, ‘Güldür, Güldür isimli televizyon programından teklif gelirse kabul eder misin?’ sorusuna; ‘‘Açıkcası bir dakikalık vaktim yok. Çalışma tempom şu sıralar çok yoğun. Bir de ben Tiyatro’nun dokusunu seven bir karakter olarak, televizyon programı olarak gördüğüm Güldür, güldür ekibinin içerisine katılmazdım diye düşünüyorum’’ dedi.



'Takipçisiz kalırsam, ülkeyi terk ederim!'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin