Sziget Talent Turkey 2019 yarışması başlıyor!

Sziget Türkiye ve IF Performance Hall işbirliği ile 3.sü gerçekleşecek olan Sziget Talent Turkey yarışması için nefesler tutuldu...

Google Haberlere Abone ol
Sziget Talent Turkey 2019 yarışması başlıyor!

Sziget Talent Turkey yarışması ile Türkiye'den seçilecek en yetenekli ve en iyi sahne performansına sahip olan grup 7-13 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Sziget Festivali’nde Türkiye’yi temsil etme ve sahne alma şansına sahip olacak! 

 

Sziget Talent Turkey yarışmasına katılan gruplar dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Sziget Festivali'nde Foo Fighters, Ed Sheeran, Florence + The Machine, The National ve daha bir çok ünlü isimler birlikte aynı festivalde, Europe sahnesinde performans sergileme şansına sahip olacak.

 

İki aşamada gerçekleşecek olan seçim sürecinin ilk aşaması ise dün başladı.



Yarışmaya katılmak için müzisyenlerin canlı performans videosunu YouTube'a #SzigetTalentTurkey2019 (isim ve parça ismi) başlıklı olarak yükleyip szigettalentturkey@gmail.com adresine göndermesi yeterli.

 

Herkese açık olan yarışmanın başvuru son tarihi 19 Nisan.



Sziget Talent Turkey jürisi tarafından tüm başvurular değerlendirilerek on isim seçilecek.

 

10 finalist, 29 Nisan 2019 tarihinde IF Performance Hall Beşiktaş'da gerçekleşecek olan final gecesinde sahne alacak.



Sziget Talent Turkey 2019 yarışması başlıyor!



10 finalist arasından yapılacak jüri oylaması ve 1 jüri sayılacak halk oylaması sonucunda ise kazanan isim, 2019 Sziget Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek!



Sahne performansının ön planda olacağı yarışmanın jürileri ise; geçtiğimiz sene Sziget World Music Stage'i kapatmış olan BaBa ZuLa'dan Murat Ertel ve 2017 senesinde World Music Stage'de festivalseverleri büyülemiş olan Gaye Su Akyol, Hürriyet gazetesi müzik yazarı ve 0 Açık Sahne fikrinin yaratıcısı Tolga Akyıldız, DJ/Müzisyen Kaan Düzarat, Feriye Genel Müdürü Elif Erdost ve Sziget Türkiye temsilcisi Yonca Temizocak O'Mahony.

 

Sziget Talent Turkey yarışmasının finalistleri ve kazanan isim, festivalin sosyal medya hesaplarından 22 Nisan tarihinde açıklanacak.

 

Sziget Talent Turkey yarışmasının birincisinin seçileceği geceye katılan izleyiciler arasından 1 şanslı kişi ve online oylamaya katılan 1 şanslı kişi 7-13 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bupapeşte'de gerçekleşecek Sziget Festivali'nde VIP Pass kazanacak.



Başvuru başlangıç tarihi: 20 Mart 2019



Başvuru bitiş tarihi: 19 Nisan 2019, 00:00



Finalistlerin açıklanması: 22 Nisan 2019, 11:00



Yarışma finali: 29 Nisan 2019, IF Performance Hall Beşiktaş Istanbul, 20:00 – 00:00



Sziget Festivali: 7-13 Ağustos 2019, Budapeşte Macaristan


Etiketler yarışma
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin