Survivor'da Türkiye ile Romanya mücadelesini kim kazandı?

Türkiye ve Romanya, Survivor'da üçüncü kez karşılaştılar.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da Türkiye ile Romanya mücadelesini kim kazandı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor'ın 21. bölümü dün akşam ekranlara geldi. 10 Mart tarihli Survivor son bölümde All Star ve Gönüllüler hamburger ödülü için karşı karşıya gelirken kazanan takım Romanya yarışmacılarla oynamaya hak kazandı.



Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?



Survivor'da All Star ve Gönüllüler hamburger ödülü için mücadele verdi. Yine çok zor bir parkurda iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Oyun öncesi Ramazan'ın bir anda yere yığılması herkesi korkuttu. Neyse ki Ramazan toparladı ve oyuna çıktı.



Gönüllüler yarışmaya çok hızlı başladı fakat Ünlüler çabuk toparladı geriden gelerek oyunu kazanmayı bildi. Böylelikle Gönüllüler yine parkurdan hüsranla ayrıldı. Ünlüler de yemeğini afiyetle yedi ve Romanya ile yarışmaya hak kazandı. Karşılaşma sonrası Gönüllüler her zaman olduğu gibi büyük üzüntü yaşadı. Anıl ile Cumali tartışma yaşadı.



Survivor Türkiye-Romanya mücadelesini kim kazandı?



Gönüllüler ile ödül oyunundan galip çıkan All Star takımı Romanya ile karşı karşıya geldi. Sulu parkurda mücadele veren iki takımdan kazanan takım Türkiye oldu. Bu sonuçla beraber büyük bir sevinç yaşandı. All Star Ünlüler takımı aynı zamanda çok güzel bir restoranda et ziyafeti verecekler.



Türkiye ile Romanya arasındaki kıyasıya mücadele için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin