SURVIVOR'DA SON HAFTAYA GİRİLDİ!

Bu hafta düzenlenen son dokunulmazlık oyunu sonrası Nihat ve Begüm arasında sms oylaması yapılacak. Kuzey Kıbrıs’taki muhteşem finale kimin katılıp kimin katılamayacağı bu oylama sonrası belli olacak.

Google Haberlere Abone ol
SURVIVOR'DA SON HAFTAYA GİRİLDİ!

MUHTEŞEM BİR ÖDÜL

Bu hafta düzenlenen ödül oyunu tüm yarışmacıları heyecanlandırdı. Ödülün, Amerika’daki Universal Stüdyolarında harika bir gün geçirmek ve daha sonra Blue Man Show’u izlemek olduğunu duyan yarışmacılar tüm güçleriyle yarıştı. Yarışmada; kurulu platformdaki filelere tırmanıp aldıkları kum torbalarını başlangıç noktasındaki sepete atmaya çalışan yarışmacılar hırsla yarıştı. Bu oyunu kazanan Hasan, yanına Nihat’ı da alarak ödülün keyfini çıkardı.


 


MUHTEŞEM ÖDÜL; SON MODEL BİR ARABA!

Bu kez düzenlenen ödül oyunu, şimdiye kadar verilen ödüllerin arasında en iyi olmaya adaydı. Son model bir araba kazanacaklarını öğrenen yarışmacılar adeta şok oldu. Bu oyunu kazanamak için ise daha önce yarışmacıların annelerine sorulan soruların cevaplarının yarışmacılarla aynı olması gerekiyordu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı yarışmayı Begüm kazandı. Son model arabasıyla diğer yarışmacıları da alarak yemeğe götüren Begüm, hayatının en güzel anlarını yaşadı.


 


DOKUNULMAZLIK OYUNU

Bu hafta düzenlenen son dokunulmazlık oyunu bir hayli çekişmeli geçti. Deniz üzerindeki kurulu platforma yatan yarışmacılar, her an dikleşen platformda elleriyle tutunarak denize düşmemeye çalıştı. Bu yarışmayı kazanan Hasan, dokunulmazlığı kazanarak büyük finale katılmayı garantiledi.


 


BÜYÜK FİNALDE 3 KİŞİ YARIŞACAK!

Düzenlenen ada konseyinde, dokunulmazlıkların sahibi olan Hasan finale kalmayı garantiledi. Geriye kalan Begüm, Nihat ve Anıl arasında yapılan sms oylamasıyla da Nihat ve Begüm’ün adı yazıldı. Önümüzdeki hafta Cuma günü yapılacak olan oylama sonuçlarıyla da Nihat ya da Begüm elenerek büyük finale katılamayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin