Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Ödül oyunu öncesinde ünlüler takımına 2, gönüllüler takımına 2 yeni yarışmacı dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam kıyasıya mücadele yaşanan bir ödül oyunu gerçekleşti. Ödül oyunu öncesinde ünlüler takımına 2, gönüllüler takımına 2 yeni yarışmacı dahil oldu. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?



Survivor 2018'de kıyasıya rekabet sürmeye devam ediyor. Her bölümüyle ayrı bir heyecan yaşatan Survivor'da bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu mücadelesi gerçekleşti. İki takım yarışmacıları da oldukça aç olan karınlarını doyurmak adına mücadele ettiler. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?



Survivor' 4 yeni isim



Ödül oyunu başlamadan önce Alp Kırşan her iki takıma da sürprizler yaptı. All-Star takımına, gönüllüler takımına 2 yeni yarışmacının dahil olacağını söyledi. Yiğit Dikmen ve Elif Şadoğlu ünlüler takımına katılırken gönüllüler takımını da Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun dahil oldu. Gönüllüler takımına katılan iki isimde oldukça dikkat çekti. İlk oyunlarına çıkan yarışmacılar oldukça başarılı performans sergilediler.



Ödül oyununu kim kazandı?



Survivor'ın bu akşam oynanan ödül oyununda ödül tavuk ızgara ve salata olarak açıklandı ve eşleşmelerin ardından yeni yarışmacılar dahil olmak üzere oyun başladı.



Kıran kırana mücadelenin geçtiği Survivor'daki ikinci ödül oyununda All Star takımı rakibine 10-8'lik üstünlük kurdu ve ödülü kazanan takım oldu.



Son oyunda Sema ve Nevin Yanıt karşı karşıya geldi. Parkuru başa baş geçen iki yarışmacı, atışlarda da kıyasıya mücadele etti. Ancak Sema, atışlarda daha iyi performans gösterince etabı kazandı ve ödülü All Star takımına kazandırdı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin