Survivor'da herkesi ağlatan sakatlık!

Yusuf'la yarışan Hikmet parkurda çok kötü bir darbe aldı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da herkesi ağlatan sakatlık!

Survivor 73. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Yarışmanın yeni bölümünde herkesi ağlatan bir olay yaşanıyor. Yusuf'la yarışan Hikmet parkurda çok kötü bir darbe alıyor. Hikmet'in Survivor hayatı bitecek mi?



Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Survivor son bölümde ise fragmana korkunç anlar yansıdı. Yeni bölümde dokunulmazlık oyununa çıkacak yarışmacılar hiç beklemedikleri bir olay yaşadı.





Hikmet sakatlandı



Bu akşam yayınlanacak olan yarışmada Hikmet ile Yusuf karşı karşıya geliyor. Rekabetin had safhaya çıktığı yarışta Hikmet bir engeli aşmaya çalışırken talihsiz bir an yaşıyor ve dizinden sakatlanıyor. Hikmet'in çığlığı tüm adayı inletiyor.



Survivor'da herkesi ağlatan sakatlık!



Diğer yarışmacılar Hikmet'in o halini gördüğünde ağlamaya başlıyor. Hikmet Survivor hayatının bittiğini düşünürken Acun Ilıcalı onu teselli etmeye çalışıyor.



Survivor'da herkesi ağlatan sakatlık! - Resim : 2



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Survivor Türkiye Yunanistan'da dün akşam ilk önce erzak oyunu oynandı. Erzak oyununu siyah takım kazandı ve ardından piknik ödülüne gittiler. Daha sonra dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu siyah takım kazanarak avantaj elde etmiş oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin