Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarılması Survivor'da dokunulmazlık için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yine gergin anlar yaşandı. Peki, Survivor'da ilk dokunulmazlık hangi takımın oldu, kimler eleme adayı oldu?



Survivor hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölümü ile ekrana gelen Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu oynandı.



Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor 2018'de dün akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan zorlu mücadeleyi 7-4'ten 6-0'lık bir seriyle dönen Gönüllüler kazandı ve ilk dokunulmazlığın sahibi oldu.



Bireysel Dokunulmazlığı kazanan isim ise Mustafa Kemal Kurt oldu. Mustafa'nın ismi konseyde yazılamayacak ve 1 elenme adayını belirleyecek.



Eleme adayları kimler oldu?



Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler eleme adaylarına çevrildi. Ünlüler takımından seçilen eleme adayları belli oldu. Yapılan konsey sonrası 1. eleme adayı Elif Şadoğlu oldu. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Merve Aydın'ın ismini verdi.



Baraka oyununu kim kazandı?



Dün akşam yapılan baraka oyununda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Bu haftayı rahat yataklarında geçirecek olan Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununa odaklandılar.



Mor oda Ünlüler'in



Dün akşam yapılan oyun sonrasında gülen taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı oyunu kazanarak Mor odanının tadını çıkardılar.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin