Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Dokunulmazlık oyununun ardından elemeye kalan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununda bu hafta nefes kesen bir mücadele ekranlara geldi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu hafta takımlarından kimsenin adaya veda etmemesi için uğraştılar. Oynanan oyun oldukça güç gerektiren ve Survivor'ın klasikleşmiş oyunlarından biriydi. Peki, Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detaylar...



Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununda büyük heyecan yaşandı. All-Star ve gönüllüler takımı arasında oynanan mücadelede iki takımda son ana kadar pes etmeden mücadele ettiler. Peki, Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.



Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununda oldukça kritik anlar yer aldı. Oynanan oyun tamamen güce ve dengeye dayanıyordu. İki takım yarışmacıları da adaya bir arkadaşlarının veda etmemesi için kıyasıya mücadele ettiler. Oldukça zorlu oyun bir ünlüler takımına bir de gönüllüler tarafına doğru gitti. Müthiş mücadelenin ardından ünlüler takımı tecrübesiyle oyunu almayı başardı ve bir kez daha dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu. Böylece bu hafta da gönüllüler takımından bir kişinin veda edeceği kesinleşti.



Eleme adayları kimler oldu?



Survivor 2018'de bu hafta bir eleme konseyi heyecanı daha yaşandı. Dokunmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bir kişinin ismini belirlemek için ada konseyine gittiler. Yapılan oylamada Birsen ve Gizem'in oyları eşit çıkınca otomatikman iki yarışmacı da aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih, Cumali'nin ismini söyledi ve Cumali 3. aday oldu. 4. elenme adayını belirleyen ise Yağmur oldu. Yağmur haftanın en iyi performans gösteren yarışmacı kolyesini kazanmıştı. Ramazan'ın ismini söyleyen Yağmur 4. adayı belirledi ve elenme adayları böylelikle Birsen Tokgöz, Gizem Kurtulan, Cumali ve Ramazan Kalyoncu oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin