Survivor'da bu hafta kim elendi?

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam bir kişi daha adaya veda etti. Survivor 2019'da elenen isimin kim olduğunu öğrenmeden önce yemek ödüllü oyunda takımlar ter döktü. Peki, 30 Nisan Survivor kim elendi?



Survivor kim elendi? sorusu yarışmanın bu akşam yayınlanan bölümünde cevap buldu. Artık adım adım sona yaklaşılan Survivor 2019'da her oyun hayati öneme sahip. Sinirlerin gittikçe gerildiği Survivor'da yemek ödülleri yarışmacıların hem gücünü toplamaları hem de motivasyonlarının artması için önemli. Peki bu akşam Survivor ödül oyununu kim kazandı. Survivor'dan kim gitti. İşte 30 Nisan Survivor'da yaşananlar...



Survivor kim elendi?



Survivor'da bu hafta siyah takımdan bir yarışmacı adaya veda etti. Beyaz takımın ada konseyinde yaptığı oylamada ilk eleme adayı Elpida olarak belirlenmişti. İkinci eleme adayı ise Siyah takımın yaptığı oylama sonucunda Spiros olmuştu. Dün akşamki ödül oyununun ardından yapılan halk oylamasına göre Survivor'a veda eden yarışmacı ELPİDA oldu.



Ada konseyi sırasında yarışmacılar arasında sinirleri iyice gerildi. Hikmet ve Dalaka'nın yanı sıra Sude ve Sabriye'de gerilime ortak oldu.



Survivor'da bu hafta kim elendi?



Survivor ödül oyununu kim kazandı?



Dün akşam oynanan oyunda ödül yemek olduğu için iki takımda ödülü kazanmak için büyük çaba sarf etti. Ancak ödülü Siyah takım önemli bir üstünlükle kazandı.



Sırvivor araba ödülünü kim kazandı?



Survivor'da dün akşam yine araba ödülü için kıyasıya rekabet vardı. Hem Siyah takım hem de Beyaz takım arabanın kendi takımlarından birinin kazanması için mücadele verdi. Ancak Beyaz takım oyunu çok rahat bir şekilde büyük bir farkla kazandı.



Beyaz takım kutu açma oyunu oynadı. Burada da yarışmacılar şanslarını denerken ter döktü.Araba ödülü için Okay ve Hikmet finale kaldı. Ve Hikmet 5 - 3 öne geçerek araba ödülünü ikinci defa kazandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin