Survivor'da bu hafta kim elendi?

Ada konseyi sonrası Survivor 2017'ye veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu dün akşam oynanan iletişim oyununun ardından yanıt buldu.



Survivor'ın bu akşam yayınlanan son bölümünde ünlüler adasından adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta iki dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde, eleme adayı olarak 4 kişi belirlemişti. Sedat Kapurtu, Şahika Ercümen, Furkan Kızılay ve Pınar Saka'nın eleme adayı olduğu survivor'da elenen kişi duygusal anlar yaşadı. Bu akşam oynanan iletişim oyununda da duygusal dakikalar yer aldı. Peki, survivor'da adaya hangi isim veda etti? İşte detaylar.



Survivor'da kim elendi?



Survivor kim elendi sorusu gönüllülerinin arkadaşlarından gelen mesajları okuduğu bölümde iletişim oyununu da kaybeden ünlüler arasında yapılan oylamanın ardından açıklandı. Ada hayatında oldukça zor günler geçiren ünlüler takımı birbirleri arasında kavga çıkarmaya devam ettiler. Bu hafta 2 dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı bunun üstüne bir de ailelerinden gelecek olan mektupları kaybettiler. İletişim oyununu kaybeden ünlüler takımında moraller oldukça bozuldu ve ada hayatındaki yaşam tamamen bölündü. Yapılan ada konseyinin ardından ise ünlüler takımında bu hafta adaya veda eden isin belli oldu. Survivor 2017'de ünlüler takımından adaya veda eden isim Sedat Kapurtu oldu.



Sabriye - Adem kavgası



Yarışmanın başından bu yana takım tarafından dışlandığını söyleyerek konseylerde gözyaşı döken Şahika, bu kez adada en iyi anlaştığı Adem Kılıççı ile tartışma yaşadı. İkilinin kavgasının gündem yarattığı adada Şahika’ya “Yazıklar olsun sana. Seni burada en çok ben korudum, ben sahip çıktım. nankörsün sen” diyen Adem, oldukça sinirlendi. Adem’in çıkışına aynı sertlikte yanıt veren Şahika ise “Kimsenin beni korumasına ihtiyacım yok böyle bir beklentim de yok” diyerek elindeki su matarasını kumlara doğru fırlattı.



Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin