SURVIVOR’DA AYRILIK ZAMANI

Show TV ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler’de bu hafta adaya ilk veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
SURVIVOR’DA AYRILIK ZAMANI

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımdan seçilen Asena ve Gülen arasında yapılan sms oylamasıyla Asena yarışmaya veda etti. Böylelikle adaya ilk veda eden isim Asena oldu.
 
DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ
Düzenlenen oyunlar, takımları hırslandırmaya devam ediyor. Bu kez düzenlenen dokunulmazlık sembolü oyununu kazanmak isteyen yarışmacılar var güçleriyle oyuna kilitlendi. Havuz üzerine kurulan platforma çıkan yarışmacılar, halatlara tutunarak arkalarındaki havuza düşmeden durmaya çalıştı. 2 grup halinde yapılan yarışmayı Sibel Tüzün ve Anıl kazandı. Daha sonra 2 yarışmacı arasında yeni bir oyun düzenlendi. Ellerindeki kum torbalarını karşılarında duran platformlara isabet ettirmeye çalışan Sibel ve Anıl, sembolü almak için büyük mücadele verdi. Oyunu en çok kum torbasını isabet ettiren Anıl kazandı.
 
KULÜBELERİ YANDI
Bu sırada Gönüllüler takımı büyük bir tehlike atlattı. Barınaklarının yanında yaktıkları ateşle oynayan Cevher, istemeden yangın çıkardı. Bir kısmı yanan kulübeyi Gönüllüler ekibi büyük güçlükle söndürdü.
 
ÇİĞ YENGEÇ YEDİLER
Ada şartlarında yarışmacıları en çok zorlayan şey ise açlık. Alp Kırşan’ın yakaladığı yengeç’i yemek zorunda kalan Ünlüler takımı büyük zorluk yaşadı. Çiğ yengeç’in yenilebilir yerlerini çıkaran Alp Kırşan, takım arkadaşlarını yengeçi yemeleri için ikna etmeye çalıştı. Yengeç’ten bir parça ıssıran Mustafa Topaloğlu ise uzun süre kendine gelemedi.
 
MİDESİYLE KONUŞUYOR
Adada aç kaldığı için çok zorlık çektiğini söyleyen Mustafa Topaloğlu, dayanmakta güçlük çektiğini söyledi. Aç kaldığı için miğdesiyle konuştuğunu söyleyen Mustafa Topaloğlu; “Şu anda inanılmaz açlığa karşı midemle terapi yapıyorum. Bastırıyorum, vuruyorum, sağa geç-sola geç. Fazla beni üzme, bulamıyorum sana birşey, yetiştiremiyorum. Canımı sıkma, canımı sıkarsan canını sıkarım. Sıkılmakla birşey olmaz. Sabırlı olacağız. Onunla konuşuyordum. Bu bir terapi. Bu nasıl bir organdır ben anlayamadım yani. İçerideki miğde denilen, aklım ermiyor yani. Devamlı istiyor kardeşim. Yok. Ya mide bu kadar nankör olamaz. İnan 40 yıldır ona hizmet ediyorum. Ne istese aldım. Ne istese yedirmeye çalıştım. Ama burda zor şartlara geldik, beni idare etmiyor kardeşim” dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin