Survivor''ın yeni sunucusu hangi ünlü isim oldu?

Reynmen'in teklifi kabul etmediği iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor''ın yeni sunucusu hangi ünlü isim oldu?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor 2019 için artık nefesler tutuldu. Yeni sezonda Türkiye - Yunanistan konseptiyle izleyici karşısına çıkacak olan program, bugün başlıyor.



Survivor hayranları Alp Kırşan'ın yerine yarışmayı kimin sunacağını merak ederken Acun Ilıcalı sonunda bombayı patlattı.



Survivor''ın yeni sunucusu hangi ünlü isim oldu?



TV8'in patronu Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'da bu sene flaş bir değişikliğe gitti ve yarışmada uzun yıllar sunuculuk yapan Alp Kırşan'a görev vermedi. Ardından da Ilıcalı'nın ilk şarkısı 'Derdim Olsun' ile Youtube'da Aleyna Tilki'nin tıklanma rekorunu kıran sosyal medya fenomeni Reynmen'e teklif götürdüğü ve Reynmen'in "Acun abiyi çok seviyorum. Kendisine selamlarımı iletiyorum bana böyle bir teklifle geldi. Fakat bunun benim için doğru olmayacağını düşündüğümden dolayı reddetmek zorunda kaldım. Kendisi de bu konuyu anlayışla karşıladı." diyerek teklifi reddettiği iddia edildi.



Herkes yeni sezonda yarışmayı kimin sunacağını merakla beklerken sürpriz isim sonunda açıklandı. Survivor 2013 ve 2018 yarışmacısı Murat Ceylan, programın yeni sunucusu oldu. Ceylan, ödül oyunlarının sunuculuğunu üstlenecek.



Survivor''ın yeni sunucusu hangi ünlü isim oldu? - Resim : 2



Murat Ceylan kimdir?



Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu.



2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.



Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.



Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin