Survivor 2018'e ilk veda eden kim oldu?

Survivor'da büyük sürpriz! İki isim birden veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2018'e ilk veda eden kim oldu?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2018'de ilk eleme heyecanı dün akşam yapılan SMS oylamasıyla birlikte belli oldu.



Oynanan ilk dokunulmazlık oyununda All Star ve Gönüllüler takımı arasında büyük çekişme yaşanmıştı. Kıyasıya geçen mücadelenin galibi ünlüler takımı olmuştu ve ilk elenen ismin gönüllüler takımından olacağı garantilenmişti. Öte yandan Survivor Gamze Aksu hakkında ise Acun Ilıcalı detayları açıkladı.



Survivor 2018'de adaya veda eden ilk isim kim oldu?



Survivor 2018'de ilk eleme konseyiyle birlikte elenen isim belli oldu. Büyük heyecanın sürdüğü Survivor'da adaya veda eden isim dün akşam gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte açıklandı. Gönüllüler takımından Marcus, Yağmur ve Cumali arasında gerçekleşen SMS oylamasının ardından Survivor'a veda eden ilk isim Marcus oldu.



Acun Ilıcalı: Gamze Survivor'a devam edemeyecek



Acun Ilıcalı, Gamze Aksu'nun durumu ile ilgili olarak şunları söyledi:



"Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz."



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da ödül oyunları gün geçen gün daha kaliteli olmaya devam ediyor. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı arasında gerçekleşen ödül oyununda oldukça kıyasıya bir rekabet yaşandı. Üst üste ödül oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı artık bu şanssızlığı kırıp ödül oyununu kazanmak istiyordu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ödül iki takım yarışmacılarına da oldukça cazip geldi. Ödül kişi başı bir protein sütü ve yoğurduydu. Oynanan ödül oyunu 10-8 gönüllüler takımının galibiyetiyle tamamlandı ve gönüllüler takımı ödülün sahibi oldu.



Survivor, hangi günler ekrana geliyor?



Survivor 2018 All-Star yarışmasının hangi günler yayınlanacağı belli oldu. İzleyicilerin her bölümünü büyük bir merakla beklediği Survivor'ın yeni bölümleri salı, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar geceleri yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin