Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunanistan takımında İoulieta, Spyros ve Vasilis eleme adayları olmuştu. Yapılan SMS oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim belirlendi.



TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta zorlu anlar yaşayan Yunanistan takımı, Türkiye takımına karşı dokunulmazlıkları kaybetti ve takımlarından eleme adayları çıkardı. 3 isim arasında yapılan SMS oylamasıyla birlikte hayallerine veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden o isim...



Survivor'da kim elendi?



Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı geçtiğimiz günlerde 3 eleme adayı çıkarmıştı. Elenme adaylarından olan İoulieta, Spyros ve Vasilis arasından bir isim bu akşam yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda etti.



Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesine veda eden isim en az oyu alarak İoulieta oldu.



Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Heyecan dolu yarışma programı Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan mücadelesinde bu akşam iki takım yarışmacıları da karınlarını doyurabilmek adına mücadele verdiler. Kol kuvvetinin oldukça önemli olduğu oyunda, yarışmacılar sıcak hava şartlarında zorlu anlar yaşadı. Kıran kırana süren mücadeleyi Türkiye kazandı ve ödülleri olan pizzayı afiyetle yediler.



İletişim oyununda kavga!



Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında oynanan iletişim oyunu sonrasında Atakan Yusuf ve Bora arasında tansiyon yükseldi. İkiliyi takım arkadaşları sakinleştiremeyince Acun Ilıcalı devreye girdi.



Bora'ya müjde haber



Acun Ilıcalı, Türkiye takımı yarışmacısı olan Bora'ya oldukça güzel bir haber verdi. Bora, hamile olan eşiyle görüşme fırsatı yakaladı ve ona çocuğunun cinsiyetiyle ilgili güzel haberler verdi. Çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenen Bora duygusal anlar yaşadı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin