Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'da eleme heyecanı nefesleri kesti. Bu hafta oldukça çetin geçen iki dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler ve Gönüllüler takımından tam 5 kişi eleme adayı olmuştu. İşte Survivor'a bu hafta kim veda etti sorusunun cevabı ve 60. yeni bölüm tanıtımı...



Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta bomba etkisi yaratacak iki dokunulmazlık oyunu oynandı ve 5 kişi eleme adayı oldu. Peki Survivor'a bu hafta kim veda etti?



İlk dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu almasıyla birlikte Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlığa gitti. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi Hilmicem oldu.



İkinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı?



İkinci dokunulmazlık için dün akşam karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı yine kıyasıya bir mücadele gösterdiler. Dokunulmazlığın sahibi Gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Mustafa Kemal oldu.



Ödül ve baraka ödüllerini hangi takım kazandı?



Survivor'da gecenin ilk mücadelesi olan baraka oyununu Ünlüler takımı kazandı. Son zamanlarda üstünlüğü Gönüllüler'e kaptıran Ünlüler, mücadeleyi 10-4 kazandı.



Survivor'da ödülün pide ve kola olduğu ödül oyunu büyük bir üstünlüğe sahne oldu. Son zamanlarda büyük bir atağa kalkan Gönüllüler takımı zorlu geçmesi beklenen oyunu 10-4 kazandı ve afiyetle karınlarını doyurdu.



Survivor'dan kim elendi?



İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en fazla ismi yazılanlar Murat ve Yağmur olurken; Hilmicem de Birsen'in ismini verdi.



İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ise en fazla ismi yazılan kişi Elif oldu. Mustafa Kemal ise Yiğit'in adını verdi.



Bu akşam açıklanan eleme sonuçlarına göre bu 5 yarışmacıdan birisi olan Yiğit Dikmen adaya veda etti.



Sürpriz ayrılık! Survivor'da bu hafta kim elendi?



İşte, Survivor yeni bölüm (60. bölüm) fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin