ŞÜKRÜ AVŞAR AÇIKLADI: ÖZCAN DENİZ VE MELTEM CUMBUL'A PEŞİN PARA VERMEDİM!

Full Ekran’ın dün akşamki canlı yayınına telefonla bağlanan Avşar Film’in yapımcısı Şükrü Avşar, Aşk Yakar’ın başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Meltem Cumbul’a bölüm ücretlerini peşin ödediği yolundaki iddialara son noktayı koydu!

Google Haberlere Abone ol
ŞÜKRÜ AVŞAR AÇIKLADI: ÖZCAN DENİZ VE MELTEM CUMBUL'A PEŞİN PARA VERMEDİM!



 



CNN Türk’te dün akşam yayınlanan Full Ekran’a telefonla bağlanan Avşar Film’in sahibi Şükrü Avşar, Cengiz Semercioğlu’nun sorularını yanıtladı. Son Bahar dizisi set ekibinin yaptığı ve 2 set çalışanın hayatını kaybettiği kazayla ilgili olarak telefona bağlanan ünlü yapımcı, Kurşun Yarası dizisinin yapımcılığını üstlendiği dönemde benzer bir olayı kendilerinin de yaşadığını hatırlattı ve her hafta 90 dakikalık dizi yetiştirmenin zorluklarından yakındı. Set çalışanlarının yaşadıkları zorluklardan bahseden, bölüm sürelerinin kısaltılmasıyla ilgili olarak, kanalların dizi maliyetlerine karşılayabilmek için her diziye dört kuşak reklam aldıklarını belirten Avşar, bu sorunun ortadan kaldırılmasının yapımcıların değil, kanal yöneticilerinin elinde olduğunu belirtti.


            Semercioğlu’nun, Aşk Yakar dizisinin oyuncuları Özcan Deniz ve Meltem Cumbul’un 13  bölümlük ücretlerini peşin aldıklarıyla ilgili iddiaları hatırlattığı Avşar: “Ne Özcan Deniz’e ne de Meltem Cumbul’a bölüm ücretlerini peşin vermedim. Gerekseydi verirdim; ama her iki oyuncumun da zaten böyle bir talepleri olmadı. Gerek Özcan gerekse de Meltem çok mütevazı insanlar, parayı ikinci planda tutuyorlar” dedi.


 


 


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin