'Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse...'

İrem Derici taciz eden kişi serbest bırakılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
'Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse...'

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin şikayeti üzerine, Harbiye’de oturduğu eve zorla girmeye çalışan takıntılı hayranı gözaltına alındı. Savcılığa çıkarılan Erol K., sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



İrem Derici’yi evinin önüne gelip mesaj atarak taciz eden kişi gözaltına alındıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldı.



Serbest bırakılan tacizci İrem Derici’nin evinin önüne tekrar gitti. Dahası evin yakınlarındaki otelde kaldığını söyleyen tacizciyle Kanal D Ana Haber röportaj yaptı. Söz konusu röportajı İrem Derici’nin kırmızı elbiseli bir fotoğrafıyla ekranlara yansıtan Kanal D’ye çok sert tepki gösterildi.



Olayla ilgili gece saatlerinde paylaşımlar yapan Derici, “Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!” ifadelerini kullandı.



Derici, “Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! BEN HAKKIMI TAM OLARAK HANGİ PLATFORMDA ARAMALIYIM?” diyerek de isyan etti.



Derici’ye birçok ünlü isim de destek mesajları gönderdi. Sosyal medyada da İrem Derici için etiket açıldı.



'Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse...''Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse...' - Resim : 2'Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse...' - Resim : 3



İrem Derici’nin şikayet ettiği takıntılı hayranı hakkında flaş karar!



İrem Derici gözyaşları içinde polise gitti!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin