Star'ın yeni dizisi Dolunay'ın 2'nci tanıtımı yayınlandı!

Yakında Star ekranlarında başlayacak 'Dolunay' dizisinin yeni tanıtımı dün akşam yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Star'ın yeni dizisi Dolunay'ın 2'nci tanıtımı yayınlandı!

Yakında Star ekranlarında başlayacak Dolunay dizisinin merak edilen ikinci tanıtımı dün akşam yayınlandı.



Star'ın yeni dizisi Dolunay'ın 2'nci tanıtımı yayınlandı!



Birbirlerini görmeden, yemek aracılığı ile tanışan Nazlı ile Ferit’i tesadüfler karşı karşıya getirecek. Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olarak işe alınan Nazlı (Özge Gürel), Ferit’in titiz ve milimetrik düzenine alışabilecek mi?



Star'ın yeni dizisi Dolunay'ın 2'nci tanıtımı yayınlandı! - Resim : 2



Sürprizli bir aşkı konu alan ve yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyecek dizinin eğlenceli tanıtımı şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı.



No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’da başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan eşlik edecek.



Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkı



Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.



İşte, Dolunay'ın yeni tanıtımı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin