Star yazarı Cem Küçük'ün köşesi 2 gündür boş! Küçük kovuldu mu?

Kulislere bomba gibi düştü. Cem Küçük'ün Star gazetesi ile ilişiğinin önceki gün kesildigi iddia ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Star yazarı Cem Küçük'ün köşesi 2 gündür boş! Küçük kovuldu mu?

Süperhaber.tv'nin haberine göre Cem Küçük'ün Star gazetesi ile ilişiği dün kesildi. Kulislere bomba gibi düşen habere göre Cem Küçük’ün Rasim Ozan Kütahyalı ve Genelkurmay ile ilgili yazdığı tepki çeken yazısı nedeniyle Star gazetesinden kovulduğu iddia edildi.



Cem Küçük, son olarak Genelkurmay Başkanı için “direnirse istifasını verir” diye yazan ve askeri savcılığa çağrılan Sabah gazetesi yazarıRasim Ozan Kütahyalı’ya sahip çıkan bir yazı yazmış ve Rus jetini düşürenin Fethullahçı bir pilot olduğu iddiası ile ilgili olarak "ben de aynı şeyi yazdım" demişti.



Kulislerdeki iddiaya göre, Cem Küçük için bardağı taşıran son damlanın önceki gün Kütahyalı’nın askeri savcılığa çağrılmasıyla ilgili  kaleme aldığı bu yazı olduğu ve Küçük’ün Star gazetesi ile ilişiğinin önceki gün kesildigi, bu durumun  ise henüz medyaya duyurulmadığı iddia edildi.



CUMARTESİ DE YAZMAMIŞTI!



Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün yazan ancak Cumartesi günü yazı günü olmasına rağmen yazmayan, Cem Küçük'ün bugün de gazetede köşe yazısına yer verilmemesi kovuldu iddialarını güçlendiriyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin