Star TV'nin yeni programı başlıyor

Kanalın sabah kuşağındaki yeni programı izleyici karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin yeni programı başlıyor

Star TV ekranlarında uzun yıllardır gündüz kuşağı programları yapan deneyimli sunucu Sinem Yıldız ve usta oyuncu Perihan Savaş'ın sunacağı 'Hayat Sevince Güzel' isimli bir program başlıyor.



17 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan program, her gün 8 erkek, 8 kadın 16 bekar kişinin, şimdiye kadar içinde bulundukları ilişkilerde yaşadıkları önemli sorunları masaya yatıracak ve çözüm arayacak. 



Şiddet, kilo, nikah, çocuk, alkol, estetik kaygı, işsizlik, aile içi uyumsuzluk, eğitim uyuşmazlığı, giyim makyaj, saç gibi konularda kendine göre doğruyu bulamamış ya da marjinal mesleği hayatında problem olmuş  bu 16 kişi sorunları canlı yayında tartışılacak.



Stüdyoda bulunan 16 kişinin hikayelerinden yola çıkılarak tartışılacak konular uzmanlar tarafından yorumlanacak bu uzmanlar gerektiğinde psikolojik ve hukuki danışmanlık veya ilişki koçluğu görevlerini üstlenecekler. Zaman zaman programa konuk olacak stil danışmanları ise dış görünüşünden memnun olmayan katılımcılara yol göstererek baştan yaratma hikayeleri gerçekleştirecek.



'Hayat Sevince Güzel' ilişkilerinde problem yaşayan insanların sorunlarına çözüm bulurken, kişilerin aile ve özel yaşamlarına zarar verecek tüm olay ve durumlardan kaçınan, umut ve başarıyı merkez alarak, hikayeleri mutlu sonla bitirmeyi amaçlıyor.



Program ilk bölümüyle 17 Kasım Pazartesi saat 11:45'te Star TV ekranlarında olacak.



"'Hayat Sevince Güzel' geri sayıma başladı!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin