Star TV'nin yeni dizisinden ilk görüntüler yayınlandı

Kanalın yeni dizisinin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin yeni dizisinden ilk görüntüler yayınlandı

Star TV'de Eylül ayında ekranlara gelecek olan ve kadrosunda; Berk Oktay, Pelin Akil, Çağdaş Onur Öztürk, Ceren Hindistan, Macit Sonkan, Seray Gözler, Ayten Soykök gibi isimlerin yer aldığı 'Aşktan Kaçılmaz' dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.



Dizide; nişanlısı tarafından aldatılınca Mardin'e gelen genç savcı Yasemin'in Mardin'e geçice göreve gelmesi ve burada yaşadıkları anlatılıyor.



Dizinin konusu şu şekilde:



Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin (Pelin Akil) yaşadığı aşk acısı ile kendini geçici görevle Mardin'e kadar savurur. Nişanlısı narkotik şube komiseri Ali'nin (Çağdaş Onur Öztürk) şimdilik sevdiği kadının gidişini seyretmekten başka yapacak bir şeyi kalmamıştır. Yasemin aşk acısının hızıyla  Mardin'e kadar savrulur ama burada nelerle karşılaşacağından bihaberdir. Hele uçakta tanıştığı Mardinli Berzan'ın (Berk Oktay) hayatında önemli roller oynayabileceğini hiç tahmin etmemektedir. 



Yasemin, Berzan ve Ali'den oluşan aşk üçgeni öte taraftan Berzan'ın konağında yaşayan ve ona çocukluktan beri aşık olan Nazlı'nın planlarıyla daha da bir karışacaktır. Mardin'de aşk her koldan sarıp sarmalarken İskender Ağa (Macit Sonkan) ve onun etrafa saçtığı kötülük tohumları da büyümeye devam edecek ve herkesi etkileyecektir.



"Star TV'nin yeni dizisinden ilk görüntüler yayınlandı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin