STAR´DA MAAŞLER ÖDENDİ TAZMİNATLARDAN SES YOK

Star TV´de maaşlar geç de olsa ödendi ama 28 Şubat´ta Kanal 6 haber ve Starhaber 24´ün kapanmasıyla işlerine son verilen 100´ü aşkın kişi tazminatlarını hala almadı. Tazminatların ne zaman ödeneceği konusunda muhatap bulamayan gazeteciler Medyatava aracılığıyla Star yönetimine seslendi.

Google Haberlere Abone ol
STAR´DA MAAŞLER ÖDENDİ TAZMİNATLARDAN SES YOK

Star Grubu'nun 28 Şubat'ta geceyarısı operasyonuyla görevlerine son verilen Kanal 6 Haber ve Starhaber 24 çalışanları hala tazminatlarını alamadı.

Tazminatların ne zaman ödeneceği konusunda muhatap bulamayan gazeteciler Medyatava aracılığıyla Star Yönetimine selendiler. İşte Medyatava'ya gönderilen mesaj:



"Bizler 28 şubat gecesi bir anda işsiz bırakıldık. Bizlere tazminatların hemen ödeneceği söylendi. Ancak ardan geçen süre içinde tazminatları alamadığımız gibi ne zaman ödeneceği konusunda bir muhatap bulamıyoruz.İşsizliğin ve hayat şartlarının bu kadar kötü olduğu bir dönemde yasal haklarımız olan tazminatların ödenmemesi büyük bir haksızlık. Bu haksızlığın giderilmesi için bizlerin sesinin duyulmasına aracılık eden medyatava'ya teşekkür ederiz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin