Spor medyasında uluslararası görevlendirme!

Perform Türkiye Genel Müdürü Emre Uğurlu'ya uluslararası görev...

Google Haberlere Abone ol
Spor medyasında uluslararası görevlendirme!

Mackolik A.Ş.'yi satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan, dünyanın en büyük dijital spor içeriği sağlayıcısı Perform'da, Türkiye'den bir yönetici uluslararası göreve getirildi. 



2012'nin ikinci yarısından bu yana Perform Türkiye Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Emre Uğurlu, Perform Türkiye ve Doğu Avrupa Genel Müdürü olarak atandı. Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Türkiye'yle beraber 15 ülkeden oluşan bölgede, Perform'un tüm çalışmaları Emre Uğurlu liderliğinde sürdürülecek. 



Emre Uğurlu'nun göreve başlaması ile birlikte hızlı bir büyüme sürecine giren Perform Türkiye, gerek büyüme hızında gerekse kârlılık oranında şirketin global ortalamasının üzerinde bir performans sergiledi. Perform Türkiye ayrıca, Mackolik.com ve Sahadan.com'un mobil alanda yakaladığı büyümeyle, bu alanda tüm dünyada en hızlı büyüyen ve en fazla geliri elde eden ülke oldu. Türkiye'deki performansının dışında, globalde kullanılacak projeler de üreten Perform Türkiye ofisinin geliştirdiği canlı skor uygulaması Goal Live, halen 30'un üzerinde dilde, 100'ün üzerinde ülkede sporseverler tarafından kullanılıyor. 



Profesyonel kariyerine 1999 yılında başlayan Emre Uğurlu, farklı sektörlerde edindiği pazarlama ve iş geliştirme tecrübesinin ardından 2006 yılında internet sektörüne geçti. İlk olarak Sporx.com'da Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörlüğü yapan Uğurlu, ardından Yemek Sepeti'nde İş Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. 



Emre Uğurlu, İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi'nde pazarlama ve yönetim stratejileri alanında tamamladı. Üniversitelerde dijital pazarlama ve iş geliştirme konularında seminer ve dersler veren Emre Uğurlu İngilizce, Almanca ve İtalyanca bilmektedir. Spora tutkuyla bağlı, dijital dünya ile sporu hayatının merkezine en büyük hobileri ve işi olarak koymuş olan Uğurlu, evli ve iki çocuk babasıdır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin