Sosyal Medyanın parlayan şarkısı: Merkür Retrosu

Güler Özince'nin sosyal medyada geniş kitlelerin dikkatini çeken şarkısı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Medyanın parlayan şarkısı: Merkür Retrosu

Güler Özince, Sofar Sound İstanbul'da söylediği Merkür Retrosu'nu, Youtube'da yayınlandığı andan itibaren en çok izlenen sofar videoları arasında yer alınca; söz, müzik ve düzenlemesini kendi yaptığı pop jazz şarkısını yeniden kaydedip, sosyal medya ve dijital müzik platformlarında yayınladı.



Şarkının kayıt direktörlüğünü Direc-t gurubunun vokali olan Bilge Kösebalaban, Cajon, trampet kayıtlarını yine Direc-t grubundan Özgür Peştimalci yaptı. Gitar kayıtlarının İtalya'da yapıldığı şarkı 'Baba Candır' isimli dizide 3 bölüm boyunca, özel final müziği olarak yayınlandı.



Ezgi Mola, Gonca Vuslateri, Astrolog Dinçer Güner, Birsen Tezer övgü dolu sözler!



Mart ayında İtalya'ya gidip üç ay da üç ev konseri verdikten sonra, "Merkür Retrosu'nun klibini İtalya'da çeken Güler Özince'nin en büyük destekçileri, sosyal medyadan şarkıyı övgü dolu sözlerle paylaşan Ezgi Mola, Gonca Vuslateri, Astrolog Dinçer Güner ve Birsen Tezer oldu.



"Titrifikir" reklam ajansının creative ekibindebeş ay metin yazarlığı ve jingle'lar yapan, ardından da ''Sana'' markasına özel şarkıyı yazan Güler Özince, Oya Küçümen'in hazırlamakta olduğu albümde iki bestesi ile yer aldı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin