SONAY DİKKAYA 2 YIL SONRA ESKİ EŞİNE GERİ DÖNDÜ!

Altı yıllık evliliklerini 2009’da noktalayan Sonay Dikkaya ve Ufuk Yıldırım barıştı. Yiğit Şan adında bir oğulları bulunan çift, şimdi Kıbrıs’ta balayı yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
SONAY DİKKAYA 2 YIL SONRA ESKİ EŞİNE GERİ DÖNDÜ!

2003 yılında nikâh masasına oturan haber spikeri Sonay Dikkaya ile şarkıcı Ufuk Yıldırım, 2006’da çocuk sahibi olmuştu. Çift, 6.5 aylık doğan oğulları Yiğit Şan’ın sağlık problemleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçirdi.


Minik Yiğit Şan, anne ve babasının da çabalarıyla sağlığına kavuştu. Ancak çift, evliliklerinde yaşadıkları problemleri aşamadı ve 2009 yılında boşandı.


Sonay Dikkaya ile Ufuk Yıldırım’ın ayrılığı çok uzun sürmedi. Oğulları için görüşmeye devam eden çift, iki ay önce ilişkilerine bir şans daha tanımaya karar verdi. Baş başa tatil yapmak ve barışmalarını kutlamak için beş gün önce Kıbrıs’taki Rocks Otel’e giden Dikkaya ile Yıldırım, mutluluklarını “Her şeyi sil baştan yaşıyoruz. Birbirimizi o kadar seviyoruz ki, çocuğumuz bile bu sevgiyi kıskanıyor” sözleriyle dile getirdi.


Ufuk Yıldırım, eski eşini ilk günkü gibi sevdiğini söyledi: “Bizim birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı hiç bitmedi. Ben eşimi ilk günkü gibi seviyorum. Zaman zaman zorluklar çektik ama her türlü mücadeleyi verip mutluluğu tekrar yakalamayı başardık. Biz zaten kalbimizle ayrılmayı hiç düşünmemiştik, ikimiz de şu an çok mutluyuz.”


HÜRRİYET

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin