‘Şöhret ve para için oyuncu olmayın!’

Ünlü oyuncu Didem Balçın, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
‘Şöhret ve para için oyuncu olmayın!’

Show TV'de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisiyle ekrana dönen ünlü oyuncu Didem Balçın, Milliyet'ten Senem Aydın'ın sorularını yanıtladı.



Senem AYDIN / MİLLİYET



‘Şöhret ve para için oyuncu olmayın!’



- ‘Meleklerin Aşkı’ dizisi, ‘Çakallarla Dans 5’in çekimleri derken, neredeyse tüm yazı çalışarak geçirdiniz...



Herkesin bir yaşam biçimi ve seçimi var. Benimki hep buydu. Mevsimlere göre değil, kariyerimin ve hayatın gerektirdiklerine göre yaşıyorum. Tempolu bir yaşam biçimi, sürekli üretmek beni daha mutlu ettiği için, bu hep böyle devam edecek.



- Oyunculukta sınırları zorlamak ne demek sizce?



Oyunculuk deyince, akla gelen uç kavramlardan biri sanırım. Sınırları insan kendi belirliyorsa, bu duruma ve kişiye göre değişir. Oyunculukta sınırlarım yok. Ama fikirlerim, kaygılarım, endişelerim, korkularım, hedeflerim ve isteklerim var.



- Komedi projelerinin aranılan yüzlerindensiniz... Hedeflerinizden biri bu muydu?



Aslında benim tek bir türe yatkınlığım ya da tercihim yok. Her an farklı bir rolle seyircinin karşısına çıkabilirim. Bugüne kadar yaptıklarım, yapacaklarımın bir ön izlemesi...



- “Kendimi ispatladım” dediğiniz proje hangisiydi?



Her işe, ilk projemmiş gibi başlıyor, istediğim noktayı yakalamak için çok çalışıyorum. Sokakta da kimi ‘Firar’daki ‘Gönül’ diye sesleniyor, kimi ‘Diriliş Ertuğrul’daki Selcan, kimi ise, ‘Çakallarla Dans’taki Fatma... Bu sebepten ayırt edip, ‘Bu proje’ diyemiyorum. Yaptığım işler, benim puzzle’ım.



- Oyuncu olmak isteyen gençlere neler önerirsiniz?



Unutmamalılar ki, bu uzun bir süreç. Mesleğe, dış görünüşleriyle değil, kalple bağlanmaları gerekir. Yetenekleriyle ilgili de her söylenene inanmasınlar. Şöhret ve para için oyuncu olmayın! Önce yüreğinize bir bakın. Ajanslara da para verip, yazılmayın.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin