'Siz ne iş yapıyorsunuz?' demişti... Hakan Hatipoğlu'ndan yanıt geldi!

Fazıl Say'dan Hakan Hatipoğlu'na ilginç soru...

Google Haberlere Abone ol
'Siz ne iş yapıyorsunuz?' demişti... Hakan Hatipoğlu'ndan yanıt geldi!

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, kişisel Instagram sayfasındaki takipçilerinin azaldığını, bunun da paylaştığı sanat eseri fotoğraflarından kaynaklı olduğunu söyledi.



Fazıl Say'ın bu mesajının altına 'Var mısın yok musun' yarışması ile ünlenip, Survivor ile şöhretini pekiştiren Hakan Hatipoğlu "Bende de kandil veya bayram tebriği yazınca oluyor aynısı... Şaka gibi" notunu düştü.



Fazıl Say ise Hakan'a "Siz ne işle uğraşıyorsunuz?" diye sordu.



Sosyal medyada olay olan bu yazışmanın ardından kullanıcılar "Survivor Hakan'ı nasıl tanımazsın", "Fazıl Abi ayıp ettin" yorumlarını yaptı. Kısa bir süre sonra Hakan Hatipoğlu yazdığını sildi.



Hakan Hatipoğlu'dan Say'a yanıt



Yaşananların ardından Hakan Hatipoğlu, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına yazılı bir açıklama gönderdi:



"İlk olarak bu cümle ile sosyal medyada bende insanların din siyaset spor gibi konularda ne kadar kolay linç edildiğini ve bunun nekadar yanlış olduğunu tıpkı Fazıl Bey gibi belirtmek istedim buna açıklık getireyim.Fazıl Bey'in bu soruyu normal sorduğunu düşünsem, (ki düşünmüyorum) o zaman beni 2 yıldır takip eden biri neden bunu soruyor ki derim. En azından 2 yılda hakkımda bir bilgi sahibi olmuştur. Maksadı bana laf atmak ya da iğnelemek ise, bir reality show'a katıldık diye, okuduğumuz okullar, iş hayatımız, sonrasında televizyonda yaptığımız onlarca iş ( her şey Survivor değil) böyle bir anda bir cümle ile hafife alınmasın.



Size bu yaz yaşadığımız bir olayı anlatıyım; Yazın Alaçatı'da kaldığımız otelin sahibi çok sevdiğimiz bir ablam, aile dostum, telefonunu hazırlayıp yarım saat çekindikten sonra, bir cafe de yan masasında oturan ve hayranı olduğu Fazıl Say'a yaklaşıp "pardon bir fotoğraf çekebilir miyiz" diyor. Cevap "şu an olmaz maalesef" deyip yüzüne bile bakmıyor. Bunu neden anlattım; belki dünyaca tanınan bir sanatçı değilim hatta bir sanatçı değilim ama en azından insanım. Beni dışarıda, çevremde, sokakta tanıyan tanır bilen bilir. Bu dünyaya güzellik saçmak için illa sanatçı olmak gerekmiyor."



Fazıl Say'dan Hakan Hatipoğlu'na: Siz ne iş yapıyorsunuz?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin