'Siyasiler ve partiler büyük değişimler geçirecek. Deneyimine güvenilen adaylarda büyük sorunlar olacak'

Durugörü uzmanı Pelin Pınar Toroslu'dan seçim tahminleri...

Google Haberlere Abone ol
'Siyasiler ve partiler büyük değişimler geçirecek. Deneyimine güvenilen adaylarda büyük sorunlar olacak'

Durugörü uzmanı ve telefon aplikasyonu "Ben Demiştim" uygulamasının kurucusu Pelin Pınar Toroslu, Medyatava'dan Canan Kaya'nın sorularını yanıtladı.



İşte, Toroslu'nun durugörü tanımı ve 31 Mart seçimleriyle ilgili tahminleri...



 



Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com



'Siyasiler ve partiler büyük değişimler geçirecek. Deneyimine güvenilen adaylarda büyük sorunlar olacak'



 



Son zamanlarda çok sık duymaya başladık... Senin 'durugörü' tanımın nedir?



En çok bilinen hali ile 6. hissimiz... Birçok insan, bu tip olayları metafizik ve parapsikolojiyle bağdaştırıyor. Anadolu insanı tarafından halen kullanılan “Kalp gözünün açıklığı” tabiri de bir nevi durugörü durumu aslına bakarsanız. Durugörü aslında yalnızca zihin gözü ile görmek demektir. Biraz daha bilimsel konuşmak gerekirse, bu yeteneğin algı bölgesi iki kaşınızın arasında yer alır ve hipofiz bezi ile bağlantılıdır yani üçüncü göz çakrası dediğimiz bölgeyle. Özel algı bölgesine erişim sağlayarak kendi sembollerinizi ve görüntülerinizi yorumlamayı öğrendiğinizde durugörü yeteneği size büyük yararlar sağlayabilir.



Kaç yıldır bu işle ilgileniyorsun?



Profesyonel olarak dört yıldır bu alanda çalışmalarımı gerçekleştiriyorum.



Bu özelliğini ilk fark ettiğinde tedirgin oldun mu, nasıl bir deneyimdi?



Hikâyesi aslında çok eskilere dayanır. Bu yeteneği bana fark ettiren kişi babaannemdi. Bir gün kahve keyfi yapıp, sohbet ederken bana “Hadi falıma bak” dedi, hatta gülüşüp “Ben ne anlarım faldan” yanıtını verdikten sonra sırf muhabbet olsun diye hissettiklerimi söyledim ve söylediklerim birkaç gün içinde çıkınca da ailecek hepimiz şaşırdık. Zamanla insanlar da bendeki bu yeteneği keşfettiler. Çünkü gördüklerim ve söylediklerim gerçekleşiyordu. Aslında kahve bahaneydi ben içimden geçenleri söylüyordum. Bazen de bir anda aklıma geliyor kimse bir şey sormasa bile gözümün önünden sanki bir film şeridi geçiyor gibi karşısına çıkacak durumları görebiliyorum.



Peki nasıl bir özellik bu? Yani belli şartların oluşması gerekiyor mu odaklanman için?



Allah vergisi demek çok daha doğru olur. Çalışma yapabilmem için öncelikle enerjimi doğru kullanmaya çalışıyorum. her gün düzenli olarak yaptığım meditasyonlarım oluyor. Bu meditasyonlar ile ajna çakrasını yani üçüncü göz çakrasını sürekli aktif hale getiriyorum. 



Peki neler görüyorsun insanlara baktığında? 

 

Geçmişte yaşadığı olayların onlarda oluşturduğu blokajları, şu an yaşadıkları durumları ve gelecekte karşılarına çıkacak olayları,görebildiğim vizyonları onlara anlatıyorum. Ayrıca seansta karşımıza çıkan blokajlara uygun olarak meditasyonları danışanlarıma öneriyorum.



Bu seni yormuyor mu?



Elbette, oldukça zor bir iş. İnsanlar kiminle evleneceklerini, ileride kaç para kazanacaklarını, yeni bir mülk edinip edinemeyeceklerini merak ediyorlar. Karar aşamasındaki kişiler bunun seanslarımızda çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Kilit kelime merak. Onların meraklarını gidermek ve duymak istemedikleri şeyleri uygun bir dille onlara anlatmak elbette yorucu oluyor.



Hiç yanıldığın oldu mu?



Yanılma demeyelim de dediklerimin olmadığı zamanlar elbette olabiliyor. Bunun sebebi aslında danışanlarımızın bağlılıkları ve bağımlılıkları ile ilgili oluyor. Örneğin danışanımda onu bekleyen çok güzel bir ilişki görebiliyorum fakat geçmiş ilişkisi ile bağlarını koparmamış, affetme çalışması yapmamış hala geçmişte yaşayan bir kişi önerdiğim meditasyonu yapmaz ve değişime izin vermez ise elbette karşısına çıkan fırsatları doğru değerlendiremiyor hatta göremiyor bile. Seanslarımda özellikle önerdiğim meditasyonları yapmalarını rica ediyorum.



Tanınmış isimlerle seanslar yaptın mı?



Elbette birçok kişi ile seans yapıyorum fakat seans sırasında benim için yaptıkları meslekler ile değil çözemediği sorunları önemli oluyor. Yaptığım seanslar kişilerin mahremiyetine girdiği için isimleri ve ya mesleklerinin bir önemi olmuyor.



Seanslarını nasıl yapıyorsun?



Seanslarımı online olarak, yüz yüze veya kendime ait olan ‘’Ben Demiştim ‘’ uygulaması üzerinden yapıyorum. Danışanlarım günlük hayatın koşturmasından dolayı genellikle online görüntülü seansları tercih ediyor.



Önümüzde önemli bir seçim var biliyorsun. Nedir tahminlerin?



Siyasilerin ve partilerin büyük değişimler geçirmesi söz konusu olacak.Yerelleşmenin ağrılık kazandığı bir dönemde halkın tercihini adaylar belirleyecek. İktidar ve muhalefet partilerinde hareketli dönemlere ve değişimlere işaret eden ve karşımıza çıkacak enerjiler var. Deneyimine güvenilen adaylarda beklenmeyen sorunlar olabilir. Seçim sonuçları ile halkın bölgesel farklılıklara dayalı ihtiyaçları iyice açığa çıkacak. Siyasi göstergeleri halkın enerjisi tetikleyecek.



Bir de "Ben Demiştim" adlı bir uygulaman var? Biraz da ondan bahseder misin?



Ben insanların gözlerinden aldığım enerjiyle onların ruhuna dokunuyor, iç sesleri oluyordum. Daha sonraları ise spiritüel alanda çalışmalar yapan kişilerle görüştüm ve çeşitli eğitimler aldım. Bendeki bu yeteneğin durugörü olduğunu söylediler ve beni bazı testlere tabi tuttular. Bu testler sonucunda daha da bilinçli çalışmaya başladım. Eğitimini aldığım mesleğin dişlileri arasında öğütülmek yerine, insanların yol hikayelerinde onlara eşlik etmek istedim. Hem onlara hem de bana iyi gelen bir yolculuğa dönüştü bu. Danışanlarımla aramdaki ilişki dostluğa dönüşüyor. Bu dostluğun içinde her daim aramızda söylenen bir söz olan "Ben demiştim" bu uygulamayı hayata geçirmeye karar verdiğimizde uygulamamızın adı oldu ve markamıza dönüşüverdi.

Kahve falı, astroloji ve durugörü bölümlerimiz var. Kahve falında üyeler ister sesli, ister yazılı yorum talep edebiliyor. Bu taleplere yetişmek için ekibimizi büyütmeye başladık. Astroloji bölümünde şu an için dört kişi var. Durugörüde ise sadece ben varım.

 


Etiketler röportaj
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin