Sinan Oğan tepki gösterdi, Anadolu Ajansı o paylaşımı kaldırdı!

Anadolu Ajansı, Sinan Oğan'la ilgili tepki çeken tweeti sildi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan tepki gösterdi, Anadolu Ajansı o paylaşımı kaldırdı!

MHP'den ihracı istenen Sinan Oğan, katıldığı etkinlikte saldırıya uğramasına ilişkin haberi 'protesto' olarak duyuran Anadolu Ajansı'na Twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi. Anadolu Ajansı'nın bu mesaja cevabı ise sosyal medyada tartışma yarattı. Oğan'ın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a Twitter üzerinden seslenmesinin ardından AA'nın attığı tweeti sildiği görüldü. Oğan, daha sonra Kurtulmuş'a teşekkür etti.



MHP'den ihracı istenen Sinan Oğan, dün Bahçeşehir Üniversitesi'nde katıldığı etkinlikte saldırıya uğradı. Oğan, saldırıyı 'protesto' olarak duyuran Anadolu Ajansı'na sosyal medya hesabı Twitter üzerinden tepki gösterdi.



Anadolu Ajansı da resmi Twitter hesabı üzerinden Sinan Oğan'a "Şimdi sinirlisiniz. Haberin linki burada, sakinleşince okursunuz. Anlamazsanız döner tekrar okursunuz", diyerek yanıt verdi. Bu cevap sonrasında Sinan oğan sosyal medya hesabından Anadolu Ajansı’ndan da sorumlu olan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a seslendi.



"Sayın Kurtulmuş'a teşekkür ederim"



Oğan şunları yazdı: "Sayın Numan Kurtulmuş, devletin resmî ajansının yaptığı bu terbiyesizliğe sessiz mi kalacaksınız?"



Sinan Oğan'ın bu mesajının ardından AA'nın tartışma yaratan cevap tweetini sildiği görüldü. Oğan sonrasında, Kurtulmuş’a teşekkür mesajı atarak, “Anadolu Ajansı’nın gayri ciddi haber ve twitine müdahale ederek devlet ciddiyetini hatırlatan Sayın. Numan Kurtulmuş’a teşekkür ederim”, ifadelerini kullandı. (HÜRRİYET)



Sinan Oğan tepki gösterdi, Anadolu Ajansı o paylaşımı kaldırdı!Sinan Oğan tepki gösterdi, Anadolu Ajansı o paylaşımı kaldırdı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin