Sıla ile görüntülenen Hazer Amani suskunluğunu bozdu!

Hazer Amani, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Sıla ile görüntülenen Hazer Amani suskunluğunu bozdu!

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile araç içerisinde sarmaş dolaş bir halde görüntülenen ve daha sonra "Yüzlerimiz görünsün istemedik" diye açıklama yapan Hazer Amani, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı.



Etiler’de bir mekanda eğlenen Hazer Ameni, mekan çıkışında yürümekte ve konuşmakta zorlansa da gazetecileri kırmadı. Sıla ile sadece arkadaş olduğunu söyleyen ünlü şef, "Sıla ile aynı evde yaşadığım doğru değil. Birlikte değiliz" dedi.



Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazer Amani, "Bu tarz haberlerin neden çıktığını düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Ya ne güzel böyle haberlerin çıkması. Söyle söyleyeyim. Ünlü şef Hazer. Ben ünlü şef değilim. O geceden sonra Sıla ile konuştum. Çok dertleştik" dedi.



Boşanma sebebinin Sıla olmadığını söyleyen Ameni, "Ben zaten eşimle ayrı yaşıyordum. Sonunda boşandık. Sıla ile hiçbir alakası yok. Sıla ile halen arkadaşız" dedi.



Gazetecilerin, "Sıla ile görüntülendiğiniz gecenin öncesinde bulunduğunuz mekanda neler konuştunuz? Ahmet Kural’ı mı? Okan Can Yantır’ı mı?" sorusuna, Hazer Ameni, "O geceye dair hiçbir şey hatırlamıyorum. O gece bende yok" diyerek Zorlu’daki evinin yolunu tuttu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin